Arama sonuçları: *

1. yusufxx1

Çözüldü✓ Kablosuz mouse donma/takılma sorunu

Merhabalar, 4 yıl kullandığım razer deathadder mousemi değiştirip kablosuz almak istedim. İlk olarak giriş seviyesi bir model alıp duruma göre yükseltmeyi düşünüyordum. Fevell Z1 SE aldım. Kullanılmıyacak derecede takılarak ilerliyordu. Kenarda durdu yine razer'ı kullandım. Ve sorunu araştırdım...
  2. yusufxx1

Bilgisayar sıvı soğutmaya bastırınca açılıyor.

Ekran kartıyla sıvı soğutma arasında biyerden sürekli pıtıpıtıpıtı tarzı ses geliyor ve durmuyor, güç kaynağını çıkarınca bu ses kesiliyor, sıvı soğutmanın işlemci üzerindeki o bloğuna bastırınca ses gidiyor tuşa basıyorum sistem açılıyor elimi sıvı soğutmadan çekince gidiyor. Ne yapacağım
  3. yusufxx1

9060XT Valorant Crosshair Ghosting Sorunu

https://streamable.com/9tpiud Crossumu hareket ettirince bulanıklaşıyor 2 tane oluyor neden kaynaklı olabilir.Monitörde sorun yok.
  4. yusufxx1

İşlemcim 100 Derecede Çalışıyor

Valorant oynarken işlemcim hızla 100 dereceye çıkıyor alt tab attığım anda 80lere düşüyor i5 13400f stok fan ile çalışıyor.Bu mesajı yazarken 77 derece valorant açık arkada alt tab attığım gibi 90-95-100 oluyor 4 aydır kullanıyorum yeni farkettim bu sorunu.
  5. yusufxx1

I5 13400f + RTX 3070Ti dar boğaz yapar mı

Merhaba Sahibinden üzerinden 10.000'TL'ye PALIT GAMING PRO RTX 3070 Ti buldum ve almayı düşünüyorum.Güncel ekran kartım RX 6600.PSU'm 550w ama kısa süre içerinde ekran kartını alırsam mecburi olarak değiştirmek zorunda kalacağım gibi duruyor.Sadece Valorant oynarken 1-2 hafta idare edebilirmi...
Geri