Arama sonuçları: *

1. A

Steam indirme hızı çok yavaş

Download indirme hızım 100 mb civarı yaptığım testlerde.Ama steamde oyunu indirirken verdiği 12 mb/s maks oluyor.Çok düşük göründü gözüme.Bilgisi olan var mı ? Ekran kartım 5070 ti ram 32 gb 6400 hz ssd 2 tb kioxia pro 7800 x3d işlemci
  2. A

Çözüldü✓ Your device ran into a problem and needs to restart arızası acil yardım

Bilgisayar geç açılıyor diye memory context restore ve power down işe oynuyordum, deneme amaçlı ikisini de disable yaptım.Sistem kitlendi açılmıyor bu şekilde kaldı.Hata kodunu yazdım konu başlığına.acil yardım lütfen
  3. A

Bilgisayar 30 sn de açılıyor

Merhabalar.Sistemi yeni dizdim.Açılırken tam olarak 30 sn de açılıyor bilgisayar.Ayrıca bazen cs2 gibi oyunlarda klavyeden ses açtığım zaman drop giriyor.Yardım edebilecek var mı ? ekran kartı 5070ti işlemci 7800x3d
  4. A

Uyku moduna girince bilgisayar tekrar açılmıyor

Merhabalar.Sistemi yeni topladım.Windowsu yeni kurdum sayılır.Güncelleştirmelerin hepsini yaptım.Belirli bir süre pc ile ugrasmayınca kendini uyku moduna alıyor bilgisayar.Tekrar mousu oynattıgımda veya klavyeden bir şeylere bastıgımda sistem açılmıyor.Fanların rgb leri parça parça çalışıp...
  5. A

Kablolamada yardım edebilecek var mı ?

Merhaba arkadaslar kasayı aldım.11.11 indirimi için ekran kartını beklettim.Kartı yarın alıcam artık ne olur kaca alırım allah kerim.Sorum şu, kasanın psu kablolarını vs taktım.Ancak fan ve sıvı soğutmayı beceremedim.Birsürü video da izledim yine de beceremedim.Bana bu konuda yardımcı olabilecek...
Geri