Arama sonuçları: *

1. Megatronus

Çözüldü✓ Anakart Cpu ve dram ışığı yanıyor sistem açılmıyor

arkadaşlar amd ryzen master üzerinden pbo açmıştım sonra geri kapatmak istedim ve sistemi yeniden başlatmaya aldı fakat sistem açılmıyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ? 1735923855 nedense şimdi açıldı konu çözüldü fakat format mı atsam acaba
  2. Megatronus

Çözüldü✓ Bios Güncellemesi Sonrası PC açılmıyor ?

bugün bilgisayar bios uptade yaptım daha önce de çok yapmıştım ama bios uptade sonrası anakart beyaz ışık yanıyor ve sistem açılmıyor ne yapmam lazım
  3. Megatronus

Kasadaki Fanları Kontrol Etmek İçin Yazılım Önerisi

düzgün bi uygulama bulamadım öneri yapabilir misiniz
  4. Megatronus

Kasamı Nasıl Temizleyebilirim ?

kasa temizlemeyi çok bilmiyorum şuana kadar sadece toz filtrelerini temizledim sürekli odam çok tozlandığı için kasam da çok tozlanıyor en güvenli şekilde nasıl tertemiz yaparım bir de sıvı soğutucu radyatörünü şuanda temizlememe gerek var mı ?
  5. Megatronus

Çözüldü✓ VirüsTotalin bulduğu tehditler virüs mü ?

https://www.virustotal.com/gui/file/4d2db0d853990b7fa27b49c0d716645d38d4ebaa74b8bd9f3d0add776b56896a?nocache=1 burdaki tehditler ne oluyor tam olarak arkadaşlar bilgili olanlar yardımcı olabilir mi dosyayı indirdim çünkü
  6. Megatronus

Çözüldü✓ Bilgisayarıma Virüs Bulaştı mı Nasıl Anlarım?

geçen gün rdr 2 türtkçe yama indirmeye koyuldum şu linkteki siteden dosyayı indirdim ama şüphelendiğim için indirdikten sonra dosyayı açmadan önce virüs totaldan tarattığımda 9 tane uyarı verdi ve çoğunda trojan yazıyordu dosyayı açmadan sildim virüs bulaşmış mıdır ? norton üyeliğim var tam...
  7. Megatronus

Sistem Açılırken Monitör Uyku Moduna Geçiyor

imzamdaki sistemi açarken monitör kendini sürekli standby mode alıyor şuan zar zor açtım bunun bir ayarı var mıdır acaba neden uyku moduna geçiyor monitör (Kasada bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü televizyona hdmı ile bağladığımda sorunsuz açılıyor)
  8. Megatronus

Çözüldü✓ Pc için Kablo Düzenliyici Önerisi

masamdaki kabloları düzenleyebileceğim bi kablo düzenleyici arıyorum öneri yapabilir misiniz
  9. Megatronus

Çözüldü✓ Hangi Güç Modunu Kullanmalıyım ?

winowsun ayarlar kısmından en iyi performansı mı seçeyim yoksa güç planlarından birisini mi seçmem lazım ayrıca güç planı yüksek veya nihai performansta kullanmak ekran kartının ve diğer parçaların ömrünü kısaltır mı sıcaklıklar artar mı ?
  10. Megatronus

Oyundaki Sıcaklık Değerleri İyi mi ?

Yaklaşık 1 saattir microsoft flight simülatör oynuyorum ve sıcaklıklar bu şekilde iyi mi sizce
  11. Megatronus

Çözüldü✓ Amd Radeon Software Gözükmüyor ?

amd software indirdim yeniden başlattım fakat uygulamayı hiçbir yerde göremiyorum
  12. Megatronus

Sistem Açılıyor Ama Görüntü Gelmiyor

Sistemi kurdum çalışıyor denemek için hdmı ile televizyona bağladım monitör gelene kadar ama görüntü gelmedi bios tuşuna mı basmam lazım açılırken ?
  13. Megatronus

Usb Kablosu Anakarta Takmasam Olur mu ?

kasanın usb bağlantısı için olan kablo sanki anakarttaki usb kablo portunu kıracakmış gibi hissediyorum kablo kalın olduğu için biraz kıvırdım ama yine de çok direnç uyguluyor gibi kasanın usblerini değil de anakartımın usb lerini kullansam olur mu ?
  14. Megatronus

Kasanın Fanları Çalışmıyor

dostlarım xpg air valor kasa aldım ve kasanın fanları rgb kasada fan çoklayıcı olmadığı için ayrı olarak xpg nin fan çoklayıcısını aldım 4 kabloyu da taktım molexe bağladım ama fanlar dönmedi sebebi ne olabilir ?
  15. Megatronus

Valorant ekranda Physx Cpu ibaresi

valoranta girdiğim zaman ekranda physc yazısı çıkıyor nasıl kapatırım bunu
Top Bottom