Arama sonuçları: *

1. Brysf

Donanım Hızlandırmalı Gpu Zamanlaması Kapatılmalı mı ?

windowstan pencere iyileştirmeleri ve değişken yenileme hızını kapattım fakat donanım hızlandırma kapalı mı açık mı olmalı bilemiyorum performansa bir etkisi var mı kapalı olunca frame generation kullanamıyorum açık olunca da valorantta takılma sorunu yapıyor
  2. Brysf

Valorant Sistemi Bozuyor

Bu sorun sadece benim başıma mı geldi bilmiyorum ama çok garip bir şekilde sadece valorant oynarken kernel power sorunu yaşıyorum sistem valorantta aniden donuyor ve tepki vermiyor bunu sadece valorantta yapıyor bilgisayar kafayı yiyor eski sistemimde de aynı sorun vardı donanım hızlandırmayı...
  3. Brysf

9700X Bios Ayarı Tavsiyesi

Sistemi tamamen Topladım imzamda yazıyor stabil bios ayarları söyler misiniz işlemciyi 105w moduna çekince fazla ısında fpste de öyle çok artış göremedim pbo açmalı mıyım bir de işlemci oyunda değil masaüstünde aniden frekans yükseltiyor işlemci 45 dereceden 60 a çıkıp geri iniyor sebebi nedir...
  4. Brysf

Sistemi Ekran Kartsız Test Edebilir miyim ?

sistemdeki her şey takılı sadece ekran kartı yok sistemi açsam çalışıyor mu diye kontrol etsem bir sorun olur mu acaba ?
  5. Brysf

Topraklama Olmayan Evde Ups Kullanmak Koruma Sağlar mı ?

evde topraklama yok ben prizi değiştirirken farkettim 2 kablo var sadece 3. kablo yok ups alsam bilgisayara tam koruma sağlar mı ? yoksa topraklama mı yaptırmam gerek topraklamanın fiyatını sordum 10 bin lira gibi bir fiyat çıkar dediler hem de sadece bir odanın fiyatı ne yapmam lazım...
  6. Brysf

5060 Tİ 16Gb vs 5070 12Gb

2k sistem toplayacağım bu iki ekran kartı arasında kaldım hangisi daha iyi olur genellikle valo oynuyorum ama hikayeli oyun da oynarım iki kart arasından 8k fark var nerdeyse 5070 alırsam diğer şeylerden kısmam gerekebilir sizce hangisi alınmalı Diğer alacağım parçalar Ryzen 7 78003d B850...
  7. Brysf

2K ve 1080P Arasında Görüntü Farkı Var mı?

Hep 1080p de oynadım bu zamana kadar yeni kuracağım sistemi 2k için mi toplasam diye düşünüyorum ama 2k için 5070 şart bence 2k ile 1080p arasında görüntü farkı çok var mı
  8. Brysf

Masaüstü Sistemde Ups Olması Şart mıdır

yeni Masaüstü sistem toplamayı düşünüyorum Evde Topraklama yok Ve arada elektrikler gidiyor ayda 1 kez de olsa illa ki elektrikler gidiyor çok kaliteli bir üçlü priz kullansam bile bozulma ihtimali var mı ona göre laptopa geçmeyi düşünüyorum çünkü şuanki sistemimdeki anakartım ve ekran kartım...
  9. Brysf

Sistemimdeki Sorun İçin Ne Yapmalıyım ?

İmzamdaki sistemim sürekli kernel power hatası ve oyundayken donmalar oluyordu 3 aydır ne yaptıysam çözemedim tüm parçaları denedim anakartı msı servisine 3 kere verdim sorun yok diyip durdular en son çözüm bulamayınca Kaliteli bir teknik servise götürdüm ve ekran kartı belleği anakart işlemci...
  10. Brysf

Sisteme Ne yapayım Yardımınıza İhtiyacım Var

Arkadaşlar Sistemimde son 2 aydır Kernel-Power Hatası alıyordum ekran aniden donuyor ve öylece kalıyordu bu sorunu çözmek için yapmadığım şey kalmadı tüm yazılımsal şeyleri denedim tüm parçaları değişerek denedim işlemci garantiye gönderdim değişti geldi ama sorun yine oluyor ne yapacağımı...
  11. Brysf

Valorant Sistemi Donduruyor

1 Aydır Kernel Power Hatasıyla Uğraşıyordum Bilgisayarım yeniden başlatırken veya kapatırken ekran aniden donup kalıyordu her zaman yapmıyordu bunu o kadar parça değiştim denedim yazılımsal şeyler denedim meğerse valorant yüzünden oluyormuş sanırım vanguard yazılımı yeniden başlatırken sorun...
  12. Brysf

Bilgisayar Yeniden Başlatma Ekranında Donuyor ?

Son 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum maalesef şimdi denediklerimi anlatmadan önce yaşadığım sorun şu bilgisayarda yeniden başlatma yaparken veya kapatırken ekran aniden donuyor ve öyle kalıyor sistem çalışmaya devam ediyor ben tuştan kapatıp açınca düzeliyor bunu her zaman yapmıyor bazen oluyor...
  13. Brysf

Aniden Ekran Donması Sorunu

Son 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum imzamdaki sistemimi 1 senedir sorunsuz kullanıyordum son 1 aydır ekran rastgele zamanda oyunda veya bilgisayarı kapatırken veya normal kullanırken ekran aniden donuyor ve öylece kalıyor hiçbirşeyr tepki vermiyor ben güç tuşundan kapatıp açınca düzeliyor olay...
  14. Brysf

İstanbul Avrupa Yakası Teknik Servis Önerisi

arkadaşlar pc de yaşadığım sorunu ne yaparsam yapayım çözemedim maalesef sadece bilgisayarımı kapatırken veya yeniden başlatırken ekran aniden donuyor ve ben tuştan kapatıp açınca açılıyor kernel power 41 63 hatası gözüküyor olay görüntüleyicisinde donanımsal ve yazılımsal herşeyi denedim yok...
  15. Brysf

Çözüldü✓ Kernel Power Hatası İçin Çözüm Arayışı

Evet 3 haftadır bu hatayla uğraşıyorum Kernel Power 41-63 Hatası Alıyorum fakat benim sistemimde bu hata şöyle ekranım aniden resim gibi donuyor ve kalıyor yeniden başlatılana kadar asla düzelmiyor ve bu donma olayı eskiden oyunda nadiren yapıyordu artık sadece bilgisayarı kapatırken veya...
  16. Brysf

Kernel-Power 41 Sorunu ve Çözüm Arayışları

Daha önceden Kernel-Power 41 konusu açmıştım sorunum devam ediyor maalesef o konuyu okuyın herşeyi yaptım ama sorun çözülmüyor güç kaynağı kaynaklıdır diye nzxt c750 alıp test ettim sorun devam ediyor mem test bios güncelleme expo kapatma nvidia sürücüsü nvidia app yazılımı kaldırma yazılımsal...
  17. Brysf

Kernel Power 41 Hatası

Bu hatayı son 3 haftadır alıyorum ama bendeki hatada sistem restart atmıyor ekran aniden donuyor ve öyle kalıyor ben sistemi yeniden başlattığımda düzeliyor şöyle açıklayayım ben 2 ay önce güç kaynağımı değiştirdim Msı A750GL modüler güç kaynağı almıştım geri kalan sistemim hep aynıydı ve 1...
  18. Brysf

Bilgisayar Ekranı Aniden Donuyor

şuana kadar sistemimde hiç böyle bir sorun olmuyordu oyun oynarken veya normal gezinirken ekran aniden donuyor sistem çalışmaya devam ediyor bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor sebebi ne olabilir sorunun kaynağını nasıl bulurum olay görüntüleyincisine baktığımda kernel power 41 hatası...
  19. Brysf

Msı Center Kullanılmalı mı ?

msı center kullanılmalı mı sizce çipset sürücülerini falan ordan güncelliyorum manuel kurulum daha mı iyi olur
  20. Brysf

Secure Erase Nasıl Yapılır ?

Msı B650 tomahawk wifi anakartımda secure erase nasıl yaparım ekstra yapmam gereken bir şey var mı bilen arkadaşlar anlatabilir mi ?
Geri