Arama sonuçları: *

1. andoidpol

Ryzen 7 5700x işlemci pbo ayarları

Selamün aleyküm hocamlar işlemciyi anakarta taktim pbo motherboard olarak ayarladım ama yükte 4.5 ghz curve optimizer -25 de çalışıyor sizce hangi ayarı yanlış yaptım yardımcı olabilir misiniz anakart sanırım bu işlemciye yetersiz geliyor. Anakart asus prime b450 m k 1 (ilk çıkan versiyonu)
  2. andoidpol

Fps düşüklüğü darboğazdan dolayı mı

Merhaba arkadaşlar bugün ekran kartı aldım şu anda sistemde rx 6700xt ve ryzen 5 2600 var işlemci darboğazının olduğunu biliyorum fakat fps sanki düşük geldi ilk eklediğim fotoğraf 1080p (87 fps)diğeri 2k(95 fps) Sizce fpsler normal mi ryzen 5 5600 e geçsem fps ler ne kadar fark eder ?
  3. andoidpol

BİLGİSAYAR SSD Yİ GÖRMÜYOR

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım ssd yi görmüyor yardımcı olabilir misiniz Anakart asus tuf b850m plus wifi 7 Ssd exceria pro İlk başta alttaki slot gen 4 diye oraya takmıştım görünmedi üste taktım yine görünmedi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
  4. andoidpol

SİSTEM GÖRÜNTÜ VERMİYOR

Merhaba arkadaşlar sistemi topladık fakat görüntü gelmiyor fanlar resimdeki gibi dönüyor kapatmasam kapanmıyor hiç bir şekilde ne yapmam lazım kablo ekran kartına bağlı denediklerimi yazıyorum Ekran kartını tak çıkart yaptık olmadı. Ramleri tak çıkar yaptık tek ram denedik olmadı. Bios...
Geri