Arama sonuçları: *

1. R

G-sync Böyle Çalışması Normalmi

Dostlar video paylaşıyorum gsync değerleri fps değerleriyle tam uyumlu olmuyor fps 115 iken gsync 12 0 130 140 fln sizce normalmi şimdiden sağolun.
  2. R

Koyu renklerde neden ghosting var?

Selamünaleyküm arkadaşlar yeni asus xg27acs monitör almıştım 180 hz ıps pc hocası yt kanalında var hatta incelemesi ghosting testi yaptığımda 2 resimdede görüceksiniz İlk resim elmb sync kapalı oldugundan bulanık ama ghostıng nerdeyse sıfır ikinci görsel elmb sync açık ufolar çok daha net ama...
  3. R

Mouse Hz Değeri Oyunu Etkilermi?

Arkadaşlar selamünaleyküm bugün bir şey farkettim ghosting olmayan ve bulanıklık olmayan 180 hz monitörde valorant oynarken mouse hareket ettirince hafif bulanıklılık ve titreme benzeri görüntü oluşuyo, mouse hz değerim ucuz mouse olduğundan 125 hz ekran 180 hz uyumsuzluktan dolayı olabilirmi...
  4. R

Yeni Monitör Color Banding Normalmi?

Arkadaşlar selamünaleyküm yeni asusxg27acs monitör almıştım herhangi bir sorunu yok ama eizo sitesinde color banding testi yapınca aralarda ince serit çizgiler olması normalmi ayarları kurcaladım baya ama degismedi hiç eizo sitesi çok üst düzey monitörler için de diyenler var sizce normalmi...
  5. R

ÖLÜ PİKSELMİ BAŞKA BİRŞEYMİ?

Arkadaşlar selamünaleyküm 27 inç 2k bir monitör aldım ışık sızması , ghosting vs hiçbir sorunu yok sadece küçücük silüet benzeri bir şey var pikselinde ölü pikselede benzemiyor sıkışmış pikselede benzemiyor IPS panel zaten ne olduğunu anlamadım çok zor farkediliyor sağ alt kenarda,zaten oyunda...
  6. R

COİL WHİNEMI , FAN SESİMİ?

Dostlar selamünaleyküm oyun oynarken farkettim kasa içini açıp dinledim sesi ekran kartı veya PSU dan gelen bir ses var PSU alt tarafta sesi şöyle tarif edeyim sürekli ritmik tır tır tır tır diye bir ses ve alt F4 tuşlarına bastığım anda kesiliyor yani fan sesi olsa mantıken oyundan çıktigimda...
Geri