Arama sonuçları: *

1. C

Coil Whine Bilirkişi

coil whine sorunu vardi 2 kere garantiye gitti geldi sorun yok dendi tüketici hakem heyetine başvurdum şimdi bilirkişi görüşü istendi bilirkişiye kasayı götüreceğim nasıl lehime karar almasını sağlayabilirim normal ses falan dememesi için ara sıra driverda cöküyor oyuna girerken falan...
  2. C

3 lü prize 3 lü priz

3lü prize televizyon uydu ve internet bağlı bilgisayarıda bağlamam gerekiyor bu yüzden 3 lüye 3 lü takacağım 650w psu ve monitörun kablosunu takacağım ek taktığım üçlü akım korumalı sıkıntı cıkarmı ?
  3. C

RX 6600 Coil Whine Furmark Test Sonucu

XFX RX 6600 Kartımda coil whine var boştayken bile tık tık duyuluyor yüksek fps te ve kartın fsr özelliklerini açınca cızır cızır ötmeye başlıyor furmark sonuçlarımda diğer kişilere göre az gözüktü gözüme nasıl sonuçlar ? ve coil whine için tüketici hakem heyeti başvurmalımıyım garanti 2 kere...
  4. C

Coil Whine Tüketici Hakem Heyeti

afmf 2.1 ayarını açınca veya metrelik katmanları etkinleştirince oyunlarda ekran kartımdan coil whine sesi gelmeye başlıyor ses 1 metre uzaktan sinek vızıltısı gibi duyuluyor videoyu koyuyorum tüketici hakem heyeti başvursam değişim alabilirmiyim bu sesle açmasamada coil whine var sadece onları...
  5. C

Coil Whine Garanti/RX 6600

2 yıllık xfx rx 6600 kartımdan cızırtı geliyordu 2 kere garantiye gitti sorun yok dendi diğer bileşenleri kontrol edin dendi fakat kartım hala cızır cızır ötüyor özellikle yüksek fps alırken tüketici hakem heyetine başvurmalımıyım.
  6. C

Kasadan Cızırtı Sesi Geliyor

40k F/P PC önerisi
Geri