Arama sonuçları: *

1. F

Çözüldü✓ Monitörüm belirli aralıklarla kapanıp açılıyor.

Arkadaşlar legion y27-30 monitörüm var. Bu ekranı laptopa bağlayıp ana ekran olarak bunu kullanıyorum. Ama son zamanlarda düzenli olmayan aralıklarla monitör güç kesiyor. Yani 2-3sn boyunca görüntü ses gidip geliyor. Ve bu sürekli tekrarlıyor. Ekran kartını ve monitörün sürücülerini de...
  2. F

Erişim izin reddedildi hatası alıyorum.

Görüldüğü üzere kendi bilgisayarımda bu hatayı alıyorum. C ve D olmak üzere 2 ayrı m.2ssd var. Windows C de kurulu. D depolama biriminde bazı klasörlere erişmek istediğim de bu hatayı alıyorum
  3. F

CPU 60°C bile maksimum fan açıyor

Laptop ortalama 3.5 yıllık. intel 1005g1, 8gb ram ve m2ssd mevcut. Sık sık fan temizliği yapıyorum. Laptobun ısınma problemi yok ancak bir anda fan maksimum RPM de dönüyor ve çok ses çıkarıyor. Belki biraz garip tabir olacak ama ara gaz verir gibi vın vın vın diye 2sn maksimum da çalışıyor sonra...
  4. F

Laptop açılışta "Casper" yazısında kalıyor.

Nirvana C370 model laptop var. Güç tuşuna basıyorum. Casper yazisi geliyor ve o şekilde kalıyor. Bios'a girip format atmaya çalışıyorum. Ancak f2 F10 f12 del tuşlarına tek tek denedigim halde bios ekrani bile gelmiyor. Dosya Ekleri 1709122339
  5. F

Monitör servisten geldi bir sıkıntı var mı?

Aşağıdaki arıza sebebi ile servise gönderdim. Garantili üründü 19gunluk tamir süresinden sonra geldi. Ben şehir dışındayım. Sizce bir problem var mı? Bana çok fazla ışık sızması var gibi geldi. Urun ekran özellikleri aşağıda
  6. F

Ekrandaki çizgi garanti kapsamına girer mi?

Göründüğü gibi ekran da böyle bir çizgi oluştu. Laptobu dün gece kapattım sabah uyanıp açtığımda bu şekildeydi. Ekranda herhangi bir darbe çizgi mevcut değil. Ürünü 2023Nisan da aldım. Daha garanti kapsamında ASUS garantiyi arayıp arıza kaydı oluşturdum. Başına bu veya buna benzer bir olay gelen...
  7. F

Steam ile Epic arasında neden indirme hızı farkı var

Hep olan bir şey mi bilmiyiyorum ama x10a yakın indirme hızı farkı var sebebi ne olabilir sizce ve çözümü var mı ?
  8. F

Windows7 Wifi driver sorunu

Arkadaşlar eski bilgisayarıma windows7 kurdum ancak wifi driver güncel olmadığı için wifiye bağlanamıyorum. Ağlar gözükmüyor. Şuan da kyk da kaldığım için kablolu bir ağ da yok nasıl bu driverları güncelleyebilirim?
  9. F

windows7.iso nereden bulabilirim

Arkadaşlar eski bir laptop var da windows 7 kuracağım. .iso dosyası lazım hangisi güvenli hangisi değil bilemedim öneriniz var mı
  10. F

DL2 de kaplamalar yüklenmiyor

Görüldüğü gibi bazen karakterlerin yüzü bazen çevre birimler ot ağaç gibi yüklenmiyor. Oyun orijinal RTX 3050 + 11400h + 16gb ram var. Arkadaşımda da 3050ti+11400H var onda da aynı problem var. Acaba ekran kartı darboğaz yapıyor olabilir mi ?
  11. F

Lütfen yardım Virüs bulaştı nasıl temizlerim.

Şu vakite kadar asla korsan oyun indirmedim indirmem de. The sims4 steam üzerinden ücretsiz oldu mod yukleyim derken bilgisayarıma virüs bulaştı. Bilgisayarımda kayıtlı olan tüm sifrelerime hesaplarıma erişim sağladılar. Bilgisayarda Instagramım açıktı gönderi paylaştılar. Microsoft amazon...
  12. F

Windows kurarken hata alıyorum

Normalde yeni nesil bilgisayar laptoplara çok kez sıkıntısız windows kurdum. Suan bu laptop arkadaşımın ve windows 10 kurulu. Özellikleri ve aldığım hata ekte sizce Windows 7 mi kursam yoksa bu Windows hatasının çözümü nedir. Bios tuşuna bastığımda direkt bu hatayı alıyorum. usb surucusune...
  13. F

Windows 10 kuramiyorum

Merhaba abra A5.19.2 bilgisayar aldim. Ancak daha önce bir çok kez aynı işlemi farklı bilgisayara yapsam da bu sefer kendi bilgisayarıma yapamadım. İso dosyasını sorunsuz şekilde Microsoft sitesinden indirdim gerekli kurumu yaptım. Daha sonra 16gb flash bellek ile rufus ile bunu yazdirdim...
  14. F

5sn de bir masaüstü ekranı donuyor

Arkadaşlar dün laptobu kapattım sıkıntısız. Bugün açtığımda her 5sn bir drop yiyor. Yani sürekli takılıyor. LoL dışında oyun veya değişik yeni bir program yok sebebi ne olabilir? Yarın önemli sunumum var lütfen yardim edin
  15. F

epic gamesde silinmeyen oyun

Arkadaşlar oyuna güncelleme geldi güncelledim. şuan böyle hata alıyorum. Devam et desemde oyunu kaldır desem de hep aynı hatayı alıyorum sizce ne yapmalıyım ?
  16. F

480p de bile kasma sorunu

Oyunlar da kastığı için Laptobuma yeni bir HDD aldım. Sorun hala devam ettim yetmedi 4 gb olan rami 4+4 yaptım. Sorun hala devam edince m2 ssd aldım. Ve hala youtube de 480p de bile kasıyor. CPU: 6100U GPU: gtx 940M Sürücülerde güncel ne yapmam gerekıyor
  17. F

Disk kullanımı sürekli %100

Yeni hdd aldim 6400rpm 1tb. Geldi direk Format attim ancak disk sürekli %100 de bu yuzden netflixte film izlerken bile kasıyor. Sistem 6100u 940mx 8gb
  18. F

Windows 7 ultimate iso dosyasını nerden bulabilirim

Format atacam da iso dosyasını nereden bulabilirim ? Windows ve Office ISO İndirme Aracı dışında önereceğiniz bir şey var mı
  19. F

Az önce Aliexpress kargo takıbı konusu kimindi

Ali express kargo konusu açmıştı nasıl takıp edebileceğine dair. O konuyu etiketleyebilir misiniz
Top Bottom