480p de bile kasma sorunu

Forever897

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
118
Oyunlar da kastığı için Laptobuma yeni bir HDD aldım. Sorun hala devam ettim yetmedi 4 gb olan rami 4+4 yaptım. Sorun hala devam edince m2 ssd aldım. Ve hala youtube de 480p de bile kasıyor.
CPU: 6100U
GPU: gtx 940M

Sürücülerde güncel ne yapmam gerekıyor

Oyunlar da kastığı için Laptobuma yeni bir HDD aldım. Sorun hala devam ettim yetmedi 4 gb olan rami 4+4 yaptım. Sorun hala devam edince m2 ssd aldım. Ve hala youtube de 480p de bile kasıyor.
CPU: 6100U
GPU: gtx 940M

Sürücülerde güncel ne yapmam gerekıyor
Yanlış anlamayın internetinizden kaynaklanıyor olabilir mi ?

Sorun internet kaynaklı değil. Farklı farklı laptopta 1080p bile sıkıntı olmiyor

Ekler

• Screenshot_2021-03-24-20-43-16-48.jpg
    Screenshot_2021-03-24-20-43-16-48.jpg
    285.9 KB · Hit: 37
Problem tam olarak ne anlaşılmıyor. Oyunlarda kastığı için mi yoksa Youtube'da kastığı için mi sıkıntı çekiyorsun? Cümle oyunla başlayıp Youtube ile bitiyor.

Öncesinde sadece oyundu suan video izlerken bile kasıyor. Bu kasma sadece YouTube de değil. Netflix de bile diziler filmler kasıyor

Öncesinde sadece oyundu suan video izlerken bile kasıyor. Bu kasma sadece YouTube de değil. Netflix de bile diziler filmler kasıyor
bedne 920m ekran kartı var 4k yi birazcık donarak 2 k yı sorunsu ziziliyorum şimdi gelelim senin sorununa
1.olasılık: Ekran kartı sürücüsünü kurmamışsın (Bence bu )
2. virüs kappmış olabilir
3.ekran kartında bi arıza nedeniyle çalımıyor olabilir
Post automatically merged:

aklına takılan bir soru olursa sorabilirsin

bedne 920m ekran kartı var seninkinin alt modeli 4k yi birazcık donarak 2 k yı sorunsu ziziliyorum şimdi gelelim senin sorununa
1.olasılık: Ekran kartı sürücüsünü kurmamışsın (Bence bu )
2. virüs kappmış olabilir
3.ekran kartında bi arıza nedeniyle çalımıyor olabilir
Sürücüyü direk nvdia sitesinden buldum indirdim. Yeni formatladim virüs yoktur. Ama ekran kartı sorunlu olsa görüntü hiç gelmez. Gorev yöneticisinde GPU kullanılıyor

Sürücüyü direk nvdia sitesinden buldum indirdim. Yeni formatladim virüs yoktur. Ama ekran kartı sorunlu olsa görüntü hiç gelmez. Gorev yöneticisinde GPU kullanılıyor
görüntü gelir bilgisayarlarda 2 grafik kartı vardır 1isi harici 1isi temel (tam adından emin değilim ama aşağıdaki resimde görüceksin benimki 2. si intel işte bunlar performansı gerçekten düşük kartlar bunalrın sadice belirli bi kaç amacı var .....

Ekran görüntüsü 2021-03-24 210408.png

1. GTX 940m adında bir gpu henüz yok onun adı gt 940m
2. PC oyunlarda dahili yardımcı grafik birimini kullanıyor olabilir bunların adı genellikle İntel(R) HD diye başlar bunu kontrol et.

1-Sürücüyü kurmamışsın.
2- Intel HD Graphics Aktif

İkisi seçenekten biri.

beyler direk kopyala yapıştır yapın yorulmasın o elleriniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,228
Üyeler
191,047
Son üye