Arama sonuçları: *

1. NxOnSLyr

Yüksek FPS Kasma Sorunu

Kısaca rx 6500 xt i3 10105f bir sistemim var. Valorant gibi oyunlarda 60 hz eski bir monitöre sebep olmama rağmen yağ gibi akarken rust gibi sistemi zorlayan oyunlarda 50-60 fps arası ve 60+ fps de iken aşırı kasma oluyor.(20-30fps gibi) Normalde psikolojik olabilir mi diye düşündüm ama gözle...
  2. NxOnSLyr

Oyunlarda Bilgisayar çökmesi

Rx 6500 xt i3 10105f sisteme sahibim bilgisayarı alalı 7 ay oluyor ve 2 haftadır oyun oynarken ekran siyah olup ses, görüntü ve bütün işlevler gidiyor. Sıcaklık değerleri oyun içinde işlemci için 75°C civarı iken halen daha buna bir çözüm bulamadım. Bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok...
  3. NxOnSLyr

Oyunlarda bilgisayar çökmesi

Rx 6500 xt i3 10105f li bir sisteme sahibim. Normalde oyunlarda drop ve fps düşüklüğü pek olmazken sistemi zorlayabilecek oyunlarda (rdr2 ve rust gibi) bilgisayar çöküyor. (Komple siyah veya renkli piksel ekran olup hiç bir işlev gerçekleştirmiyor.) bilgisayarı yılbaşında almıştım fakat son 1...
  4. NxOnSLyr

Siyah ekran sorunu rx 6500 xt

Dün rx 6500 xt li sistemim geldi bugün için driverları ddu ile silip yeni driver yükleyecektim msconfigden güvenli önyüklemeye bastım bilgisayar restart attı fakat MSI logosundan sonra siyah ekran kalıyor yardım edebilecek var mı? 1673186772 Hareket ettirince fare imleci geliyor ama görüntü yok.
  5. NxOnSLyr

Monitöre görüntü gelmiyor

Bugün sinerji venom sistemim geldi. rx 6500xt kartını taktım her şey tam olarak yerleşti fakat laptopumdan gelen görüntü kasadan gelmiyor. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.(HDMl ekran kartına bağlı ,ekran kartına güç geliyor) 1673128092 Monitör sağlam fakat sinyal yok diyor.
  6. NxOnSLyr

(YARDIM) Monitör No Signal Going To Sleep Hatası

Monitörde HDMl girişi yoktu VGA kablosunu bağladım ama no signal going to Sleep hatasını alıyorum. Bi yarım saattir uğraştım ama çözüm bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
  7. NxOnSLyr

Bilgisayarımın Performansında Bir Sorun Var!

Bundan yaklaşık 1-1.5 sene önce Farcry 3 ve Assassin Creed : Rogue gibi oyunları rahatlıkla 60+ FPS ve düşük sıcaklıkta oynuyordum (1080P +60 FPS) ancak bugün baktığımda bu değerleri aldım. https://www.hizliresim.com/dtfhjpw (3MB sorunu) Bunun sebebini anlayamıyorum daha dün termal macun ve fan...
  8. NxOnSLyr

Bilgisayar Temizleme Programı

Laptobumun fanından aşırı derecede fazla ses çıkıyor o yüzden Driver Booster gibi zararlı olmayan temizleme uygulaması önerebilir misiniz (yakın zamanda temizleteceğim.)
  9. NxOnSLyr

Laptobumun Ekranına bir şey Oluyor

https://hizliresim.com/txv39y Eskiden nadiren oluyordu ancak şimdi daha sık olmaya başladı. Oyun oynarken oluyor vede bilgisayarı kapatıp açınca gidiyor neden olabilir vede nasıl çözebilirim?
  10. NxOnSLyr

Laptopuma Birşeyler Oluyor

Bazı günlerde günde 1 defa oluyor sebebi ne olabilir, nasıl düzeltebilirim?
  11. NxOnSLyr

BİOSA nasıl girebilirim

Sabahtan beri 10 defa reset attım bilgisayara giremiyorum. Nasıl girebilirim?
  12. NxOnSLyr

İşlemcim Boşta 80 Derece (Laptop)

Bu dereceler tahmin ettimğimce normal değil. Ne yapabilirim ? (Soğutucum var ancak 2-3 gündür kullanamıyorum.)
  13. NxOnSLyr

Antimalware Service Executable Ram Sorunu

Hocam bunun ram kullanımı inmiyor yardım edebilir misiniz ? 1610189417 Kapatsam bir sorun olur mu ?
  14. NxOnSLyr

İşlemciye Yük Verebilir miyim ?

Bazı oyunlarda ekran kartımın tamamen kullanırken işlemcimin kullanımı %30 civarlarında seyrediyor. Bende tahmin ettiğim kadarıyla olmuyor ancak işlemciye daha fazla yük bindirebilir miyim ? (Oyun ekran kartını kullandığı için böyle oluyor ama dengelemenin bir yolu var mı diye soruyorum.)
  15. NxOnSLyr

Donanım Arşivi Forum Çöküyor mu ?

Bende sık sık hata oluyorda.
  16. NxOnSLyr

Laptopumun İçini Açmadan Donanımların Sağlam Olduğunu Anlayabilir miyim ?

Herkese selam, son günlerde laptopumda ki performans sorunuyla cebelleşiyorum ve bu yüzden parçalarımın durumunu merak ettim ancak Lenovo B590 laptopumun içine açarken klavyeyi sökmem gerekiyor ve buda benim elimden gelemeyecek bir iş bu sebepten ötürü laptopun içini açmadan bir program yardımı...
  17. NxOnSLyr

(YARDIM) 2 Driver Hatası

Herkese selam, bugün laptopuma format attım ardından DDU ile İntel ve Nvidia ekran kartlarımı kaldırdım ardından Nvidia ekran kartımın en güncel sürümü olan 391.35 versiyonunu indirirken başka bir sürüm otomatikmen kuruldu. Bu durumda Driverimin üzerine başka bir driver kuruldu bunun bir sorunu...
  18. NxOnSLyr

NVIDIA Driver Hatası

Hocam format sonrası driver kurulmuyor DDU ile kaldırmıştım eski driveri 1609086185 Yardımcı olabilecek var mı ?
  19. NxOnSLyr

DDU İle Sürüleri Sildikten Sonra Ne Yapmalıyız ?

Hocam kısaca bütün driverları silip tekrardan yüklememiz mi gerek , yoksa Ekran kartı işlemci gibi önemli donanımların mı ?
  20. NxOnSLyr

ACİL Format atarken yanlış mı yaptım?

Hocam format atarken kişisel dosyalarımı sakla seçeneğine tıkladım ancak ben bilgisayarımdaki yanlış driver ları silmek için format atmıştım benim seçtiğim ayarla driverlar silinir mi silinmezse nasıl formatı iptal edicem?
Top Bottom