(YARDIM) 2 Driver Hatası

NxOnSLyr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
693
Herkese selam, bugün laptopuma format attım ardından DDU ile İntel ve Nvidia ekran kartlarımı kaldırdım ardından Nvidia ekran kartımın en güncel sürümü olan 391.35 versiyonunu indirirken başka bir sürüm otomatikmen kuruldu. Bu durumda Driverimin üzerine başka bir driver kuruldu bunun bir sorunu olur mu ? (2 defa denedim ancak kurarken başka bir sürümü yüklüyor.

Herkese selam, bugün laptopuma format attım ardından DDU ile İntel ve Nvidia ekran kartlarımı kaldırdım ardından Nvidia ekran kartımın en güncel sürümü olan 391.35 versiyonunu indirirken başka bir sürüm otomatikmen kuruldu. Bu durumda Driverimin üzerine başka bir driver kuruldu bunun bir sorunu olur mu ? (2 defa denedim ancak kurarken başka bir sürümü yüklüyor.
Başka bir sürüm nasıl otomatikmen kuruluyor ki?
Herhangi bir sorun varmı yokmu sen daha iyi bilirsin.
Eğer güncel sürümü kurmayı başarabildiysen problem yoktur.

Başka bir sürüm nasıl otomatikmen kuruluyor ki?
Herhangi bir sorun varmı yokmu sen daha iyi bilirsin.
Eğer güncel sürümü kurmayı başarabildiysen problem yoktur.
Daha önce böyle bir problemle karşılaşmadım 391.35 sürümünde hata verdiği için daha eski bir sürümünü kurmak zorunda kaldım hatta onu kurarkende başka bir sürüm yükledi sabahtan beri bu sorunla uğraşıyorum herhangi bir sıkıntı çıkarmazsa böyle idare edeceğim.

Daha önce böyle bir problemle karşılaşmadım 391.35 sürümünde hata verdiği için daha eski bir sürümünü kurmak zorunda kaldım hatta onu kurarkende başka bir sürüm yükledi sabahtan beri bu sorunla uğraşıyorum herhangi bir sıkıntı çıkarmazsa böyle idare edeceğim.
Aygıt yöneticisinde ekran kartı driverını silip istediğiniz sürümü tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz.
Şuanlık sorun yoksa denemeye gerek yok derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,445
Üyeler
197,469
Son üye
Sezaruss
Geri