Arama sonuçları: *

1. YigitElcin

Kulaklıktan cızırtı sesi geliyor

HyperX Cloud Silver kulaklığım var bugün oyun oynarken ve müzik dinlerken cızırtı sesleri gelmeye başladı şimdiden garantiye yollamalı mıyım?
  2. YigitElcin

Mavi Ekran hatası alıyorum

Neredeyse son iki hafta böyle rastgele bir zamanda mavi ekran yiyorum AMDden şüpheleniyorum neyden olabilir?
  3. YigitElcin

Kasanın içinden garip bir ses geliyor.

Oyundayken vızzz diye ses geliyor normalde gelmiyordu bugün farkettim PSUdan olma ihtimali var mı? Edgede dolanınca ses olmuyor.
  4. YigitElcin

Siteler hata veriyor yardımcı olur musunuz?

Her gün alttaki fotoğraftaki gibi her sitede sorun yaşıyorum düzeliyor tekrar oluyor SSDim sorunlu o yüzden olma ihtimali var mı? veya neyden kaynaklı olabilir Microsoft Edge Kioxia Exceria M2 SSD (500GB)
  5. YigitElcin

FPSim büyük oranda düştü

PUBG Mobile girmiştim fazla kasıyordu sonra valorantta denemek istedim valoranttada normalde poligonda 400-700FPS alırken 100-150ye düşmüş Driverlar güncel hiç birşeyede ellememiştim sebebi nedir? GPU : RX 5700 XT CPU : R5 3600X
  6. YigitElcin

Oyunda siyah piksel piksel hatalar var sorun nedir?

Oyun ücretsizken indirmek istedim fakat oyuna girdiğimde böyle oyundaki karakterlerde siyah kare hatalar verdi neyden kaynaklı olabili? İlk defa bu oyunda karşılaştım. Steamden indirdim dosyayıda doğruladım 2-3 kere silip tekrar yükledim işe yaramadı. GPU : RX 5700 XT CPU : 5 3600X
  7. YigitElcin

Oyundaki kişilerde siyah kareler oluşuyor!?

Oyun ücretsizken indirdim fakat indirdiğimde böyle kişilerde siyah siyah kareler oluyor donanımla mı yoksa oyunlamı alakalı çözemedim hiç bir oyunda olmamıştı sebebi ne olabilir? GPU : RX 5700 XT CPU : R5 3600X
  8. YigitElcin

Bilgisayar 2 saniye donuyor geri geliyor.

ITopyadan yeni Bilgisayar aldım fakat bilgisayar 2 saniye donup tekrar geri geliyor sebebi nedir? 1 Hafta oldu alalı yeni başladı içini hiç açmadım kurcalamadım. Sistem; GPU : Asus TUF 3 RX 5700 XT Evo CPU : AMD Ryzen 5 3600X Anakart : Asus TUF B450M Pro RAM : Corsair 16GB (2x8GB) 3600MHz CL18...
  9. YigitElcin

Monitör gidip geliyor

PC 1 günlük Monitör 1 salise kararıp geliyor hep oluyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?
  10. YigitElcin

Yeni PC aldım Monitör açılmıyor

Yeni PC aldım kasa açılıyor fakat monitöre no signal işareti geliyor nasıl düzeltebilirim?
Top Bottom