Arama sonuçları: *

1. BSTXN

FC 25 "DirectX funtion" Hatası Alıyorum

DDU ile silip yüklendi, son driver yüklendi, dosya doğrulandı internette ne varsa denedim düzeltemedim. Ekran kartım eski baya R7 370 ve DirectX 12 desteklemiyor. Çok uğraştım çözemedim, bu sorunu nasıl düzeltebiliriz?
  2. BSTXN

Oyundayken PC Kendiliğinden Alt Tab Atıyor

Çoğunlukla günde 1, bazen daha fazla defa oluyor. Hep aynı saatte olmuyor, sanki rastgele saatlerde oluyor gibi. Ve mesela Alt Tab basıldığı anda normalde ekranda sekmeler gözükür yan yana; bunda direk oyunum simge durumuna küçülüyor tekrar alttan tıklayıp oyuna dönmem gerekiyor. Virüs...
  3. BSTXN

Itopya Ankara Şubesinde Teknik Servis Var mı?

2020 eylülde almıştım bilgisayarı, bu eylülde bitiyo garantileri, garantisi bitmeden götürmek istiyorum. Çalışmayan bi kasa fanı var bilgisayar çok ısınıyo bakım, macun değişimi vs. için veriyim diyorum. Ankara şubesinde servis var mı? Yoksa istanbul kargo vs. uğraşıcaksam evde halletmeye çalışırım.
  4. BSTXN

Kasa Fanlarının Çalışması İçin Ekran Kartına İhtiyaç Olur mu?

Kasamı açarken ilk 5 dakika falan egzoz fanından ses gelip sonra kesiliyo bi daha çıkmıyodu bu ses, bir kaç ay sonra ön fanlara da aynısı oldu ömürleri bitiyo muhtemelen hepsinin teker teker, en son bugün direk kesilmeden bilgisayarı kullanırken hep bu ses çıkıyor ben de garantiye itopya'ya...
  5. BSTXN

VALORANT Alt Tab Atarken Diğer Oyunlara Göre Daha Uzun Siyah Ekranda Kalması

Normalde mishal CS:GO'da eğer monitörün kendi çözünürlüğü yaparsam anında geçiyo pencereli gibi, ama 4:3 oynadığımda çözünürlük farklı olduğundan normal olarak çoğu oyunda yaşadığım 1-2 saniyelik siyah ekranı bekliyorum alt tab atarken. VALORANT'da ise monitörümün kendi çözünürlüğüne aldığımda...
  6. BSTXN

Minecraft Orjinal Launcher Drop Sıkıntısı

Oyundaki RAM kullanımım 400 MB'dan 1400 MB'a kadar falan 5 saniye içinde falan çıkıp geri 400'e düşüyor ve tam düştüğü anda frame drop yiyorum. Eminim bu Launcher ile alakalı bir hata format atmadan önce de vardı ondan sonra hala var hiçbir korsan oyun vs. yok. RAM kullanımlarıyla da oynadım işe...
  7. BSTXN

Mavi Ekran Yedim, Minidump Ekledim.

https://drive.google.com/file/d/1VuReWhWc3tgLIIqGAHMl6NlGq0-F6X_V/view?usp=sharing Neden mavi ekran yemişim? Chrome, discord, spotify, steam açıktı. Video izliyodum.
  8. BSTXN

Görev yöneticinde bir sürü "Windows Problem Reporting" var.

Bunun daha 5 katı daha var sıkıntı ne bişey mi var?
  9. BSTXN

Google'ı nasıl karanlık moda alabilirim?

Arkadaşımda google'ın arama ayarları kısmında direk koyu temaya alma var ama bende yok öyle bi seçenek. Windows koyu temada.
  10. BSTXN

Minidump'a bakabilir misiniz?

Rocket League alt tab atarken oyun dondu altta görev çubuğu falan geliyodu ama ne çarpıya basarak oyunu kapatabiliyodum ne de görev yöneticisini açıp oyunun önüne alabiliyodum. Oyun alta geçmediği için görev yöneticisine erişip de kapatamadım aklıma gelen tek çözümü yaptım bilgisayarı yeniden...
  11. BSTXN

Bazılarında alt tab direk geçiyor bende 1-2 saniye siyah ekran kalıp geçiyor?

Mesela arkadaşımda da oyun tam ekran modunda (tam ekran pencere değil) direk geçiyo pencereli gibi ama bende her oyun 1-2 saniye siyah kalıp geçiyo neden böyle?
  12. BSTXN

VALORANT Oyunum Buglu

Pc format attım oyunu indirdim girdim oyunda bi kaç sıkıntı var, mesela; Round başı elime bıçağı alınca 30 kere bıçak çekme sesi geliyo ve bu şekil oluyo: Mesela Yoru ile ışınlanıyorum şu ışınlanıyor yazısı 3 tane alt alta çıkıyor: Dosya doğrulama gibi bişey var mı yoksa bunu nasıl...
  13. BSTXN

DA-SISTEM3 İtopya Teknik Servis "Pc'de sıkıntı yok" Dedi

öncelikle itopya kötüleme konusu değil merak etmeyin :D Bilgisayar ayda 1-2 kez kapanıp açılıyodu kendi kendine git gide arttı son 1-2 haftada oyuna girdiğim anda donup kapanıyordu ve en son kapandı ve bi daha ekran gelmedi (kasa çalışıyodu ama fanlar falan). Ekran kartını söküp gönderdim 2...
  14. BSTXN

Lenovo G5030 Laptop'ta Rocket League en düşük ayarlar 480p oynanır mı?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-g5030-intel-pentium-n3540-2-16ghz-4gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-80g000getx-pm-bd601242 pc garantide 1 ay bu leptopa kaldım. Baya da dolu normale göre yavaş yani half lifeda 60-90 fps alıyom. Rocket League'i 480p en en düşük ayar oynatır mı (30 fps alır...
  15. BSTXN

Kasayı itopya servise gönderirken nasıl göndermeliyim?

Aradığımda sormayı unuttum, sitede de yazmıyor. Daha önce göndermiş arkadaşlar varsa; bana geldiği gibi aynı 2 koli şeklinde boş kutuları da göndermeli miyim? yoksa sadece ekran kartını söküp ayrı kutuyla ve kasayı göndersem olur mu?
  16. BSTXN

PC'yi itopya servise gönderirken hesaplardan çıkış yapayım mı?

DA-SISTEM3'ümdeki sıkıntılardan dolayı itopya'ya göndereceğim, oyunlarda test falan yapmaları için kendi hesapları var mıdır? İtopya'nın yanlış bişey yapmıycağını biliyorum ama yine de içim çok rahat etmiyo. Steam, epic, valorant'dan çıkış yapsam test etmeleri için sıkıntı olur mu? Format at...
  17. BSTXN

DA-SISTEM3 İtopya servisine göndericem ne yapmalıyım?

2-3 aydır sorunlara rağmen sabrettim kullanıyorum, ayda 1-2 defa pc kendine reset atardı, her türlü çözümü denedim sürücüleri, biosu güncelledim ama hiç bi çözüme ulaşamadım. İtopya'yı arayıp pc'yi itopyaya göndereceğim, şimdi format atıcam ve itopya'yı arıycağım, itopya'ya pc'nin donduğunu...
  18. BSTXN

[YARDIM] Ekran dondu pc reset attım ekran kartının driverı olmadan açıldı?

PC dondu bi anda chrome'dayken 1-2 dakika bekledim usb çıkarınca ve usb takınca gelen ses geldi ard arda ben ekran gelmiycek heralde diye pc'nin direk gücünü çekmektense ekran donuk haldeyken tahmini şekilde windows tuşu+M (masaüstüne gelme) ve alt+f4 yani windowsu kapat yazısının çıktığı yere...
  19. BSTXN

Valorant yeni güncelleme sonrası oyun donması, FPS drop yaşadım, Size de oldu mu?

Önceden sıkıntısız oynuyodum, bugün sabah oyuna girdiğim anda bu konuda bahsettiğim şeyi yaşadım, yaklaşık 1 saat önce de durup dururken ajan seçtiğim anda oyun dondu ama sesler geliyodu alt+tab falan atılıyodu oyunu kapata bastığımda kapanmadı PC'yi yeniden başlattım. Ondan sonra oyuna girdim...
  20. BSTXN

DA-SISTEM3 Ses Ve Mouse İmleci Kasması Siyah Ekran

https://streamable.com/7ai3nt Sıkıntı yoktu valoranta girdim önce mouse imleci dondu oyun ekranı dondu, bi kaç saniye sonra videodaki gibi siyah oldu, sonra alt tab bastım 10-15 saniye sonra masaüstü geldi ama sesler ve mouse imleci hala kasıyodu (mouse imleci derken yani direk pc kasıyodu)...
Geri