Arama sonuçları: *

1. nihat.crv

Bu hatayı nasıl çözebilirim ?

Bu hatayı nasıl çözebilirim ? tamama basınca tekrar geliyor her pc yi açınca çıkıyor
  2. nihat.crv

2 Kere mavi ekran aldım ama minidump boş

2 Kere mavş ekran aldım ama minidump boş nedeni nedir acaba 2 gün önce işlemci oc yapmıştım ondan mı acaba
  3. nihat.crv

Opera GX, Bilgisayar Açılınca Reklam Çıkıyor

Merhaba. Opera GX kullanıyorum. Fakat PC'yi açtığımda böyle BTC World of Tanks VPN sağlayıcısı gibi siteler açılıyor 2 gündür böyle bir şey var ama 2 gün içerisinde bir şey indirmedim neden olabilir ?
  4. nihat.crv

Bu programı nasıl kurabilirim ?

https://dosya.co/3zjw1zniccuv/AuraConnect-master.zip.html Bu yazılım ASUS Aura ile Razer Chroma yazılımını senkronize çalıştırmaya yarıyor ama nasıl kuracağımı bilmiyorum yardım edin lütfen .
  5. nihat.crv

Oyuna girerken durmadan bu sorunla karşılaşıyorum

Lütfen yardım edin hafta sonu bi oyun keyfim var o da mahvolmasın :( Sistemim imzamda oyun call of duty modern warfare warzone
  6. nihat.crv

Yeni anakart ve işlemci almama rağmen mavi ekran hatası yiyorum

Mavi ekran hatası aldığım için anakrt ve işlemci değiştim oyunlarda fps sorunu yok ama 10dk sonra çat diye mavi ekran veriyor nedeni ne olabilir 3 tane mavi ekran hatsı aldım bunların dışında ekran simsiyah oldu mors alfabesi dıt dıt çıt çıt diye sesler çıkrdı sesleri soracaksanız da hiç...
  7. nihat.crv

Windowsu kurarken mavi ekran hatası

Crack oyun indirirken mavi ekran hatası yedim çok takmadım sonra 4/5 kere art arda olunca format atmaya karar verdim. Windowsu yeniden kurdum m.2 ssd ye kurmak için ileri dedim ama windowsu kurarken %45-40 arası mavi ekran hatasi verdi bu 3 kere tekrarlandı lütfen yardım edin
  8. nihat.crv

Aygıt yöneticisindeki ünlem işaretleri

bunlar nedir bir sorun teşkil eder mi ?
  9. nihat.crv

Güç planı ayarları otomatik değişiyor

Selamlar güç planı ayarlarından yanılmıyorsam en iyi performans ayarı nihai performans onu seçiyorum fakat 15 dk sonra tasarruf moduna alıyor oyunlarda fps düşüklüğüne sebep oluyor çözümü nedir ve bilgisayar kendi kendini uyku moduna alıyor 1 saat kullandıkdan sonra
  10. nihat.crv

RTX2060 ısınma sorunu

RTX2060 OC gigabyte ekran kartım var detroit become human oynarken 80-85 derece acaba normal mi
Geri