Opera GX, Bilgisayar Açılınca Reklam Çıkıyor

nihat.crv

80+
Reaksiyon skoru
214
Merhaba. Opera GX kullanıyorum. Fakat PC'yi açtığımda böyle BTC World of Tanks VPN sağlayıcısı gibi siteler açılıyor 2 gündür böyle bir şey var ama 2 gün içerisinde bir şey indirmedim neden olabilir ?

@quik yardımcı olacaktır.

Sanırım virüs bulaşmış Malwarebytes ve kaspersky indirip tarama yapın. @cagan_32
1620841939918.png

Quarantine e basayım mı ?

Merhaba. Opera GX kullanıyorum. Fakat PC'yi açtığımda böyle BTC World of Tanks VPN sağlayıcısı gibi siteler açılıyor 2 gündür böyle bir şey var ama 2 gün içerisinde bir şey indirmedim neden olabilir ?
Adware bulaşmış olabilir.
Windows Tuşu + R kombinasyonuyla çalıştır'ı açın, açtıktan sonra "%LOCALAPPDATA%\Programs\Opera GX\launcher.exe" -uninstall yazın (Tırnak işaretlerini silmeden)
1620842028063.png

Açılan ekranda, bilgilerinizin silinmemesi için kutucuğun işaretini kaldırın.
1620841822994.png

Tarayıcıyı kaldırın ve Malwarebytes gibi güçlü bir program ile sisteminizi taratın. Sonrasında aşağıdaki linklerden tarayıcıyı yeniden indirebilirsiniz.
64 bit
32 bit

Adware bulaşmış olabilir.
Windows Tuşu + R kombinasyonuyla çalıştır'ı açın, açtıktan sonra "%LOCALAPPDATA%\Programs\Opera GX\launcher.exe" -uninstall yazın (Tırnak işaretlerini silmeden)
Alıntıyı görüntüle
Açılan ekranda, bilgilerinizin silinmemesi için kutucuğun işaretini kaldırın.
Alıntıyı görüntüle
Tarayıcıyı kaldırın ve Malwarebytes gibi güçlü bir program ile sisteminizi taratın. Sonrasında aşağıdaki linklerden tarayıcıyı yeniden indirebilirsiniz.
64 bit
32 bit
Kanka iyi güzel artık reklam açılmıyor ama bu seferde pc açılınca malware in reklamı çıkıyor operada sileyim mi malware ı

Kanka iyi güzel artık reklam açılmıyor ama bu seferde pc açılınca malware in reklamı çıkıyor operada sileyim mi malware ı
trajikomik.
bende de vardı nasıl oluyorsa nvdia driver kaldır kur yapınca oluyordu. kendiliğinden geçti biraz beklemeyi deneyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,306
Üyeler
192,679
Son üye
Hubino
Geri