Selamunaleyküm, çok uzun zamandır 3 farklı bilgisayarda Opera GX kullanıyorum ve aşırı memnunum. ama son bir kaç aydır çok canımı sıkıyor. İşim gereği çok fazla sekme açık şekilde kullanıyorum ama hep böyleydi ve hiç bir zaman sorun olmadı ama bir kaç aydır sürekli ilk açıldığında hiç bir sorun yok ancak bir süre sonra (örneğin 1-2 saat veya laptopu uyku moduna alıp diğer gün açtığımda) fena seviyede kasıyor. yazılar, videolar, sekmeler vs neredeyse her eylemde kasıyor. mecburen kapatıp açmak zorunda kalıyorum ve düzeliyor.
Bu sorun hakkında yardımcı olabilecek var mı? chatgpt ile bazı ayarlar vs değiştirdim denedim ama nafile, bir işe yaramadı. sadece çok fazla sekme kullanmam Opera GX'in tasarımını ve kısayollarını çok sevdiğim için kullanmaya devam etmek istiyorum ama bu durum sıklaştıkça çok can sıkıcı oluyor.
bilgisayarım: Casper Laptop, 32 GB Ram, i7 10750H, RTX 2060
Bu sorun hakkında yardımcı olabilecek var mı? chatgpt ile bazı ayarlar vs değiştirdim denedim ama nafile, bir işe yaramadı. sadece çok fazla sekme kullanmam Opera GX'in tasarımını ve kısayollarını çok sevdiğim için kullanmaya devam etmek istiyorum ama bu durum sıklaştıkça çok can sıkıcı oluyor.
bilgisayarım: Casper Laptop, 32 GB Ram, i7 10750H, RTX 2060