Çözüldü✓ Opera GX açılırken donuyor

gatenhell

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhaba,
Opera GX kullanıyorum fakat ne zaman açsam 1-2 dakika donuyor kitleniyor. Önceden yoktu birkaç gündür bu sorun var nasıl çözebilirim. Teşekkürler.

Merhaba,
Opera GX kullanıyorum fakat ne zaman açsam 1-2 dakika donuyor kitleniyor. Önceden yoktu birkaç gündür bu sorun var nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
Ad-blocker'ı bozulmuş olabilir. Buffering yiyorsundur veya birden fazla ad-blocker vs. aynı anda çalışıyorsa birbiri ile çelişiyor olabilir. Ad-blocker'ını ve eklentileri kapat bir bakim öyle dene.

Merhaba,
bugün normal operada bende aynı şeyi yaşadım 2 tane adblocker var ama bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı bilmiyorum

Ad-blocker'ı bozulmuş olabilir. Buffering yiyorsundur veya birden fazla ad-blocker vs. aynı anda çalışıyorsa birbiri ile çelişiyor olabilir. Ad-blocker'ını ve eklentileri kapat bir bakim öyle dene.
Herhangi bir eklenti kullanmıyorum ve sadece kendi Ad-Blockeri açık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bugün normal operada bende aynı şeyi yaşadım 2 tane adblocker var ama bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı bilmiyorum
Dediğim gibi sadece kendisininki açık ve uzun zamandır kullanıyorum birkaç gündür oluyor.

Herhangi bir eklenti kullanmıyorum ve sadece kendi Ad-Blockeri açık.

Dediğim gibi sadece kendisininki açık ve uzun zamandır kullanıyorum birkaç gündür oluyor.
Onu da kapat bir. Hatta mümkünse senin için tümüyle geçmişini sil. Çerezler falan da sıfırlansın. Öyle dene bakalım.

Az önce Ad-Blockeri kapatmama rağmen sorun devam ediyor.

Onu da kapat bir. Hatta mümkünse senin için tümüyle geçmişini sil. Çerezler falan da sıfırlansın. Öyle dene bakalım.
Deniyorum şimdi.

Çerezleri temizledikten sonra sorunum düzeldi arkadaşlar ama genel olarak temizledim bilginize. Teşekkürler cevaplar için.

çok fazla sitede data falan var silip yükliyicektim sabah sonra vazgeçtim ama devam ederse son seçenek olarak yaparım artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,573
Üyeler
173,834
Son üye
G.BRK
Geri