Neler Yeni

Çözüldü✓ Opera GX açılırken donuyor

gatenhell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hell
Merhaba,
Opera GX kullanıyorum fakat ne zaman açsam 1-2 dakika donuyor kitleniyor. Önceden yoktu birkaç gündür bu sorun var nasıl çözebilirim. Teşekkürler.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,471
İsim
Baran Kut
Merhaba,
Opera GX kullanıyorum fakat ne zaman açsam 1-2 dakika donuyor kitleniyor. Önceden yoktu birkaç gündür bu sorun var nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
Ad-blocker'ı bozulmuş olabilir. Buffering yiyorsundur veya birden fazla ad-blocker vs. aynı anda çalışıyorsa birbiri ile çelişiyor olabilir. Ad-blocker'ını ve eklentileri kapat bir bakim öyle dene.

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
Merhaba,
bugün normal operada bende aynı şeyi yaşadım 2 tane adblocker var ama bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı bilmiyorum

gatenhell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hell
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ad-blocker'ı bozulmuş olabilir. Buffering yiyorsundur veya birden fazla ad-blocker vs. aynı anda çalışıyorsa birbiri ile çelişiyor olabilir. Ad-blocker'ını ve eklentileri kapat bir bakim öyle dene.
Herhangi bir eklenti kullanmıyorum ve sadece kendi Ad-Blockeri açık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bugün normal operada bende aynı şeyi yaşadım 2 tane adblocker var ama bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı bilmiyorum
Dediğim gibi sadece kendisininki açık ve uzun zamandır kullanıyorum birkaç gündür oluyor.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,471
İsim
Baran Kut
Herhangi bir eklenti kullanmıyorum ve sadece kendi Ad-Blockeri açık.

Dediğim gibi sadece kendisininki açık ve uzun zamandır kullanıyorum birkaç gündür oluyor.
Onu da kapat bir. Hatta mümkünse senin için tümüyle geçmişini sil. Çerezler falan da sıfırlansın. Öyle dene bakalım.

gatenhell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hell
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Az önce Ad-Blockeri kapatmama rağmen sorun devam ediyor.

Onu da kapat bir. Hatta mümkünse senin için tümüyle geçmişini sil. Çerezler falan da sıfırlansın. Öyle dene bakalım.
Deniyorum şimdi.

Çerezleri temizledikten sonra sorunum düzeldi arkadaşlar ama genel olarak temizledim bilginize. Teşekkürler cevaplar için.

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
çok fazla sitede data falan var silip yükliyicektim sabah sonra vazgeçtim ama devam ederse son seçenek olarak yaparım artık

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Deniz Ayaz Ocak
brave kulan bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular