Ad-blocker'ı bozulmuş olabilir. Buffering yiyorsundur veya birden fazla ad-blocker vs. aynı anda çalışıyorsa birbiri ile çelişiyor olabilir. Ad-blocker'ını ve eklentileri kapat bir bakim öyle dene.Merhaba,
Opera GX kullanıyorum fakat ne zaman açsam 1-2 dakika donuyor kitleniyor. Önceden yoktu birkaç gündür bu sorun var nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
bugün normal operada bende aynı şeyi yaşadım 2 tane adblocker var ama bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı bilmiyorumMerhaba,
Opera GX kullanıyorum fakat ne zaman açsam 1-2 dakika donuyor kitleniyor. Önceden yoktu birkaç gündür bu sorun var nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
Herhangi bir eklenti kullanmıyorum ve sadece kendi Ad-Blockeri açık.Ad-blocker'ı bozulmuş olabilir. Buffering yiyorsundur veya birden fazla ad-blocker vs. aynı anda çalışıyorsa birbiri ile çelişiyor olabilir. Ad-blocker'ını ve eklentileri kapat bir bakim öyle dene.
Dediğim gibi sadece kendisininki açık ve uzun zamandır kullanıyorum birkaç gündür oluyor.bugün normal operada bende aynı şeyi yaşadım 2 tane adblocker var ama bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı bilmiyorum
Onu da kapat bir. Hatta mümkünse senin için tümüyle geçmişini sil. Çerezler falan da sıfırlansın. Öyle dene bakalım.Herhangi bir eklenti kullanmıyorum ve sadece kendi Ad-Blockeri açık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim gibi sadece kendisininki açık ve uzun zamandır kullanıyorum birkaç gündür oluyor.
Deniyorum şimdi.Onu da kapat bir. Hatta mümkünse senin için tümüyle geçmişini sil. Çerezler falan da sıfırlansın. Öyle dene bakalım.