Arama sonuçları: *

1. K

PCIe uyumluluk yardım

PCIe 3.0 x16 slot (PCI_E4) girişi olan bir anakart PCIe 2.0 x8 ethernet kartı ile çalışır mı? Anakart: MSI MAG B550M Ethernet kartı: Intel® X520-DA2
  2. K

MSI MAG B550M Mortar ve Intel® X520-DA2 10GB uyumlu mu?

Merhaba, aşağıdaki 2 adet Ethernet kartı ve anakart uyumlu mudur? Bunları PCI-e slotlarına sorunsuz yerleştirebilir miyiz? MSI MAG B550M Mortar. 2 Adet https://www.hepsiburada.com/intel-x...-sfp-ethernet-kart-e10g42btda-pm-HB00000RYJZ3
  3. K

İşlemci ve RAM'ın ömrü biter mi?

Merhaba arkadaşlar. 7/24 çalışan bir işlemci ve RAM düşünün. Sürekli işlemci ve RAM yoğun şekilde kullanılıyor gece gündüz fark etmeksizin. Bu işlemci ve RAM'ın ömrü azalır, tükenir veya biter mi? Sürekli aynı uygulamanın ve aynı işlemlerin yapıldığını varsayarak soruyorum.
  4. K

Anakart değiştirdim, pc kapanınca ses sisteminden cızırtı geliyor

Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar topladım, anakartın arka kısmına giren Aux kablosu artık bilgisayar kapanınca rahatsız edici cızırtı sesi çıkartıyor eski bilgisayarımda böyle bir şey yoktu kapandığında falan 0 sesti. Nasıl çözebilirim bunu? Ses çıkarmayan eski anakart: MSI H110M PRO VD Ses...
  5. K

MSI Mystic light fan sorunu

Merhaba arkadaşlar kasam MSI MPG GUNGNIR 110R, arka kısmında ARGB kontrolcüsü bulunuyor. Tüm fanların LED kabloları bu kontrolcüye bağlı. Kontrolcüden de anakarta JRAINBOW'a giriş yapıyor bu kontrolcü fakat hiç bir şekilde bu ışıkları ekran kartı, RAM ile senkronize edemiyorum Mystic Light...
  6. K

MSI Mystic light sorunu

Arkadaşlar yukarıdaki gibi RAM'ım, fanlarım kasam vb. her şey mystic light uyumlu fakat sadece ekran kartını ve anakart renklerini değiştirebiliyorum en basitinden Corsair vengenance RGB ramı burada çıkması gerekiyor diye biliyorum çıkmıyor fanlar vb. de gözükmüyor nasıl çözebilirim
Geri