Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

MONSTER ABRA A5 V13.4 DÜŞÜK FPS SORUNU

i7 8700h işlemci GTX1050Ti Ekran Kartı ve 8GB RAM var. YouTube üzerinden baktığım FPS videolarına kıyasla aşırı bir düşüklük var. Kurcaladıkça uğraştıkça 5 FPS 10 FPS falan yükselttirebildim. CS2'de 60 FPS, LoL'de 60-70 FPS düzeylerinde alıyorum. Ancak donanım videolarına göre olması gereken...
  2. lerensavasl

BİOS Update Sonrası Ses Azaldı

Laptopuma Bios update yaptım. 12 ses seviyesinde kullandığım sesi artık 100 de bile kullansam az geliyor. Eski halinin 8 ayarında kadar geliyor. Kulaklık kısmında geçerli bu. Hoparlör kısmında ses işi hala aynı seviyede. Ses sorunları gidermelere falan bayağ bi baktım. Ses denetimini kurcaladım...
  3. lerensavasl

Ses Normalden Az Gelmeye Başladı

Normalde Windows'u %12 'de kullanıyordum sürekli. Şuan %50'ye dayasam bile ses anca o düzeyde geliyor. Yani genel olarak bir ses kısıklığı olmuş. Ama bakıyorum ne Windows'ta ne de kulaklıkta sese dair bir terslik görüyorum. Düzeltebileceğim bir ayar yok ortada. Ne yapacağız? :D
  4. lerensavasl

LoL Akıcı Değil, FPS Drop Yiyorum

Sadece League of Legends oynarken geçerli bir durum bu. Farklı oyunlarda FPS problemi çekmiyorum ancak, LoL'de nedense bir FPS problemi var. Kamera sabit ve karakter hareket etmiyor iken 80-90 civarı olan FPS, aksiyonun döndüğü anlarda 40-50'lere yapışıyor. Normal diyeceksiniz, değil. Çünkü bu...
  5. lerensavasl

Bilgisayarda FPS Arttırmanın Yolları Nelerdir?

Arkadaşlar şu sıralar kafayı bozdum. Kötü bilgisayarımla alabileceğim en iyi performansı almak için araştırmalar yapmaya başladım. Bazı bazı ayarlar, klasik tipik şeyler yaptım. Her videoda bahsedilen farz şeyleri yaptım. Ama dediğim gibi kafayı bozdum. Size sorum şu yönde. "Ben şöyle bir şey...
  6. lerensavasl

Mavi Ekrandan Sonra Ekran Gelmeme Sorunu

Öncelikle merhabalar. Youtube'da video izlerken birden bire mavi ekran yedim. Daha önce hiç yememiştim. Mavi ekran %100'e kadar doldu ve yaklaşık 5 dakika boyunca ekran öyle kaldı, laptop yeniden başlamadı. Bende güç düğmesinden kapatıp tekrar açtım ancak bilgisayar açılırken "Lenovo" yazıları...
  7. lerensavasl

Rocket League nitroya basınca kasmaya başlıyor

Merhabalar. Başlıkta gayet belli. 50-55 FPS alıyorum normalde hiç kasmıyor ama nitroya bi basıyorum kasa kasa gidiyor. FPS düşüşü olmuyor ama kasıyor. Nasıl hallederiz
Geri