Arama sonuçları: *

1. ArdaM

Rise Launcher Bilgisayarımı Donduruyor

Sorunun bilgisayarın teknik özellikleriyle alakası yok, 12100f ve RX 6600 var. CS oynarken arkadaşlarla Minecraft giresimiz geldi ve premiumları olmadığı için Craftrise girelim dedik. Launcher'de normal şekilde oyun oynarken oyun donuyor, bilgisayar da donuyor, mouse klavye mikrofon çalışmıyor...
  2. ArdaM

Yanlışlıkla USB Root Hub 3.0'ı Kaldırdım ve Geri Gelmiyor

Arkadaşlar, eski laptopumla uğraşırken sağlam gözüken ama çalışmayan USB 3.0 portunu bi devre dışı bırakıp açayım da belki düzelir dedim. Aygıt yöneticisine girdim, portu aramaya başladım ve USB Root Hub 3.0 diye bir şey bulup o port zannedip uninstall dedim ama direkt tüm portlarmış. Şu an...
  3. ArdaM

Çözüldü✓ SD Kartı Biçimlendirirken Unutup Kabloyu Çıkardım

Merhaba, birkaç saat önce kullandığım bir SD kartı yeni fotoğraf makinesinden eskisine taktım ve makine dosyaları desteklemediği için hata verdi. Ben de kartı biçimlendireyim dedim ama bitmeden yanlışlıkla makinenin kablosunu çıkardım ve yarım kaldı. Şu an bilgisayara takınca gözükmüyor, aygıt...
  4. ArdaM

İşlemcim Bir Anda 95 Dereceye Çıktı Ve Düşmüyor!

Dün bilgisayar her zamanki gibi açık dururken takılmalar fark ettim. CS girecektim, ölüm maçına girdiğimde 250 yerine 70-80 FPS aldığımı gördüm. İşlemci sıcaklığına baktım ve 95 derece olmuş. Bugün yeniden girdim ve sabit 95 derecede işlemci, ve o kadar düşük performans alıyorum ki. İşlemci stok...
  5. ArdaM

GTA'Da Bu Değerler Normal Mi?

İmzamdaki sistemle GTA 5'te very high ayarlarda böyle fps ve kullanım değerleri alıyorum. Sizce normal olmayan ne? Başka hiçbir oyunda fps sorunu yaşamıyorken neden GTA'da oluyor? 100 GB oyunu silip yükledim belki düzelir diye, ama hiçbir fark etmedi. Ayarları ne yaparsam yapayım düşük fps...
  6. ArdaM

Aylardır devam eden GTA 5 FPS sorunu

Arkadaşlar şu videodaki Oyun Fatihi'nin Clutch 2616 adlı sistemine şubattan beri sahibim. Parçalar Msi Ventus 1660ti Ryzen 5 2600 Ama Gta 5'te en düşük ayarlarda (offline) 60-70 fps, en yüksek ayarlarda 40 fps alıyorum nedeni ne olabilir
  7. ArdaM

Bilgisayar M2 İle 20 Saniyede Açılıyor

Bilgisayarımda James Donkey jd512 m2 ssd var ama açılma süresi 20 saniye, daha az olması gerekir diye biliyorum. Neden olabilir, nasıl çözülebilir? Bildiğim kadarıyla SSD sağlıklı, kutuda yazan okuma yazmayı veriyor. Güç planı nihai performans ve hızlı başlatma açık.
  8. ArdaM

Bilgisayarım Sağlıklı Mı

Merhaba, şubatta aldığım sistemimde çok sorun yaşamamış olsam da GTA 5'te fps sorunu yaşıyorum ve almam gereken değerlerin yarısını alıyorum. Bilgisayarın tüm parçaları sağlıklı mı, gerektiği hızda mı nasıl ve hangi programlarla öğrenebilirim anlatırsanız çok sevinirim. Parçalar Msi Ventus XS...
Top Bottom