Arama sonuçları: *

1. Ali_

Oyun açınca ekran gidip gidip geliyor

Arkadaşlar bu sorunu daha öncedende yaşamıştım fakat düzelmişti kendi kendine fakat şimdi yine başladı. Pc de bir oyunu açınca monitörün ekranı sürekli kapanıp kapanıp açılıyor.Fakat oyun dışında hiçbir yerde böyle bir sorun olmuyor ve ne tesadüftirki tüm oyunlardada oluyor bu. Dün lol girdim...
  2. Ali_

Bilgisayara bir şey oldu ekran gelmiyor.

Arkadaşlar demin bilgisayardan görüntü gidip gelir gibi oluyordu anlık. Bende kapattım kökten, yarım saat falan geçti açtım şimdi böyle bir ekran geldi Resimleri dosya ekle kısmına koyacağım. Bilgisayar yeni henüz 5 6 aylık Pc açılırken asus logosunun görüldüğü hani ilk baştaki ekran varya o...
  3. Ali_

windows 10 güç seçenekleri nasıl olmalı

bilgisayarım masaüstü ,sistemim; r3 r3100 rog strix rx 570 8 gb fsp 60ahbc 500w psu resimlerde gördüğünüz güç seçeneklerini nasıl yapmalıyım neleri etkiler?
  4. Ali_

telefon yada bilgisayar için ücretsiz hd edit programı?

youtube için oyun videosu çekmeye başladım fakat telefonda kullandığım uygulamada videoları birleştirdikten sonra dışa aktarırken videoyu kalitesini düşürüyor bana 720 yani hd videoları birleştirip kırpıp yazı ekleyebileceğim uygulama lazım ücretsiz telefon için olursa çok daha iyi olur...
  5. Ali_

bilgisayarı uyku moduna almalımıyım kapatmalımıyım?

sabah pc yi açıyorum yatana kadar ne zaman kalksam başından uyku moduna alıyorum gece yatarken kapatıp fişi çekiyorum gün içinde böyle uyku moduna alarakmı kullanmalıyım yoksa her seferinde kapatıp tekrardan açmalımıyım yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
  6. Ali_

pc yi elektrik süpürgesiyle temizlesem yani tozunu alsam bi sıkıntı olurmu?

cevaplarınızı bekliyorum bide süpürgenin çekme gücüyle fanlar dönerse elektrik üretip anakarta zarar verme ihtimali varmıdır?
  7. Ali_

Pc uyku modunda elektrik yermi

Selamun aleyküm arkadaşlar ben pc yi normalde uyku modunda kullanmıyorum allaı 2 ay oldu işim bittiğinde kapatıyor idim günde 3 4 5 defa kapanıp açılıyordu fakat bunun sistem parçalarının ömrünü kısalttığını öğrendim artık sabah açtıktan sonra gün boyunca işim olmadığı zaman uyku moduna alıp...
  8. Ali_

Pc yi masaütünde açık bırakmak zararlımı?

Selamun aleyküm arkadaşlar bazen ben pc ye 2 3 saat falan ara veriyorum kapatıyorum herşeyi masaüstüne çıkıp bırakıyorum fakat böyle boştada olsa açık bırakmak zararlımı ömrünü falan kısaltırmı yoksam gün içinde daha çok açıp kapamakmı zararlı aydınlatırmısınız?
  9. Ali_

Pc yi sabah ilk açtığımda ekran gidip geliyor yardım pls

Selamun aleyküm arkadaşlar pc yi- sabah kalkıp ilk açtığımdamherhangi bir oyuna girdiğimde monitör ekranı gidip gidip geliyor oyundan bile çıkılmıyor alt+f4 çekerek çıkabiliyorum çıktıktan sonra düzeliyor fakat tekrar girince aynısı oluyor pc yi yeniden başlattığımda yada arkadaki monitörün...
  10. Ali_

Epic gamesten oyun indirilemiyor hatası

Selamun aleyküm arkadaşlar kaçtır oyun inidiricem giriyorum tıklıyorum yükleme konumu hatası veriyor verdiği hata kodu dp-06 bi yardımcı olurmusunuz indirdiğim kşasördemi sıkıntı var acaba bir sürü oyunu indirdim aynı yere.
  11. Ali_

pc ekranında böyle bişey var gitmiyor

Selamun aleyküm arkadaşlar ; fotoğrafını koymuş olduğum görüntüdede görmüş olduğunuz üzere benim pc ekranın da sağ alt köşede windows etkinleştir , windowsu etkinleştirmek için ayarlar menüsüne gidin diye bir yazı var bu yazı gitmiyor ben windowsu etkinleştirmek istemiyorum fakat...
  12. Ali_

Oyunda fps ye nerden bakılır?

Selamun aleyküm arkadaşlar mesela cs go olsun oynarken fpsimi nerden görebilirim?
  13. Ali_

pc kasa kumandası yardım!!!

selamun aleyküm bu konuyu 3. açışım artık yardım pls benim PC bu https://www.gaming.gen.tr/urun/5738...-570-8gb-8gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/ PC uzaktan kumandasınının fotosunu koyuyorum üzerinde bir sürü tuş var q1 q2 q3 q4 q5 farklı farklı çalıştırıyor ledleri on off açıp kapatıyor...
  14. Ali_

Windows etlinleştirme hakkında yardım lazım.

selamun aleyküm arkadaşlar ben 1 2 gün önce bilgisayar aldım şimdi şu arka planı yani duvar kağıdını değiştirmek istiyorum gözlerimi rahatsız ediyor kişiselleştirme ye girdiğim zaman kişiselleştirme yapmak için windowsu etkinleştirmelisiniz diyor nedir bu windowsu etkinleştirme 1000 tl olan...
  15. Ali_

Fanlar hakkında yardım lazım

Selamun aleyküm arkadaşlar ben bilgisayarı alalı 1 2 gün oldu çok şükür sıkıntısız bir şekilde çalışıyor bilgisayar bu https://www.gaming.gen.tr/urun/5738/pc-hocasi-gg1-amd-ryzen-3-3100-asus-rog-strix-rx-570-8gb-8gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/ arkadaşlar tüm fanlar çalışıyor sıkıntı yok...
  16. Ali_

Bu upload ile rocket league kaç saatte iner?

Selamun aleyküm arkadaşlar uploadım 0.5, 1 falan oyun 20 gb kaç saatte iner sizce?
  17. Ali_

yeni pc aldım ayarları nasıl yaparım

selamun aleyküm arkadaşlar ben bu https://www.gaming.gen.tr/urun/5738/pc-hocasi-gg1-amd-ryzen-3-3100-asus-rog-strix-rx-570-8gb-8gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/ pc yi aldım gaming gen tr windowsu falan yükleyip gönderiyor fakat microsoft excell yok xlsx dosyaları açamıyorum nasıl...
  18. Ali_

Bios ve driver hakkında yardım lazım

Arkadaşlar ben bir pc alıcam ama aldıktan sonra bios açılıp ram ayarlanıyormuş,driver falan yükleniyomuş galiba bunları yapmam hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Ve yapıcağım başka bir işlem varmıdır?
Top Bottom