Arama sonuçları: *

1. nazmy6

ConnectGame Dolandırıcılığı

Başlık absürt gelebilir ama başka türlü nasıl ifade edeceğimi bilemedim, yaşadığım süreç ve tecrübe ettiklerime dayanarak diyebileceğim tek şey dolandırıcılık oldu. ConnectGame üzerinden Endgame Gear OP1We mouse satın almıştım. Ürün daha 3. ayını doldurmadan scroll tuşu bozuldu, sol ve sağ...
  2. nazmy6

Oyunlarda Ani Drop Sorunu

Merhaba, daha öncede bu sorun hakkında bir konu açmıştım ama çözüme ulaşmamıştı, uzun zamandır olmuyordu bu sorun şimdilerde tekrardan yapmaya başladı. Neredeyse 1.5 yıl olucak hala daha çözümüne ulaşamadık. Oyun oynarken bilgisayar 5-6 saniyeliğine hayattan kopuyor, işlemci gpu kullanımı vs 0 a...
  3. nazmy6

Monitörün elektrik çarpması

Monitörün üstüne veya sağına dokunduğum zaman ufak bir elektrik çarpıyor sebebi ne olabilir? bi iki kere böyle elektrik çarptıktan sonra görüntü gitti sonra geri geldi
  4. nazmy6

CPU ve GPU nun %10 altına düşmesi

Merhaba arkadaşlar, FC25 oynarken oyun belli aralıklarla 5-10 saniyeliğine donuyor pc bildiğin çöküyor discordda arkadaşlarımın sesini duyamıyorum mouse hareket etmiyor bildiğin pc 5 saniyeliğine hayattan kopuyor. Sebebini araştırdım fakat bulamadım sonrasında görev yöneticisini açıp oyun...
  5. nazmy6

2. monitör açıkken pc nin donması

Merhabalar, çift ekran kullanıyorum ana ekranım 280hz yan ekranım 60hz. Yan ekranda genelde iş yapiyorum bunun dışında kullanmıyorum iş panellerim açık vs. Ana ekranımda oyun oynarken inanılmaz donmalar oluyor, fc25 oynarken direk oyun 5 saniyeliğine çöküyor, lol oynarken genel olarak fps...
  6. nazmy6

Bilgisayarda fps drop başlaması

Dostlar selam, son 2-3 haftadır muazzam bir fps drop yiyorum. Genellikle Valorant oynuyorum ve 2-3 skill olduğu zaman ekranımda bilgisayar birden 160-170 fpslere düşüyor. Normalde kötü bir fps değeri değil ama normal şartlarda 300-400 fps arası gezdiğim için çok fena takılıyor oyun. Hatta bazı...
  7. nazmy6

Çözüldü✓ Format hatası (Flash görmüyor)

Merhaba, Format atarken böyle bir sorunla karşılaştım. Ssd ye kurmama izin vermiyor bilgisayar napıcam bilmiyorum. 1667108884 Pc ye reset attım şimdide format flashını görmüyor bilgisayar ne yapmam lazım????
  8. nazmy6

Bilgisayarda herhangi bir video izlerken bilgisayarın donması

Arkadaşlar lütfen yardım edin ne yaptıysam düzelmedi her yolu denedim. Operadan, Google'dan, bilgisayarımda yüklü herhangi bir videoyu izlerken bilgisayar öyle bir donuyor ki direk tıkanıyor. Daha bugün tertemiz bir format attım ama düzelmedi. Oyunlarda durup dururken fps drop yemeye başladım...
  9. nazmy6

Shader Cache Sıfırlama

Amd Radeon ayarlarında böyle bir seçenek var, bu seçenek ne işe yarıyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  10. nazmy6

Bilgisayarın kasması

Merhaba, Valorantta 120-130 civarı bir fps alıyorum bazı zamanlar 100 de geziyorum ve 60hz monitöre sahibim. 120-130 fpslerde seyretmeme rağmen oyunum kasıyor gibi gözüküyor ve 60 fps'e sabitlesem bile oyunda bir kasma var gibi. Eskiden böyle bir sorunum yoktu ama son 1-2 aydır bu dertten...
  11. nazmy6

Video izlerken bilgisayarın donması

Herkese selam, Twitch, youtube vs. herhangi bir siteden video izlerken bilgisayar donuyor ve sayfayı yenilemeden de sorunum düzelmiyor. Sayfayı yeniledikten sonra belli bir süre sonra yine bu sorun karşıma çıkıyor ve yine sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum hatta bazen peş peşe oluyor. Nasıl...
  12. nazmy6

Laptop düşük FPS sorunu

Selamlar, arkadaşımda Monster Tuplar T7 var yaklaşık 2 ay önce kadar aldı. Rtx 3060'lı i7 10.nesil işlemcili bir bilgisayar ama valorantta nedense 130-140 fps lerde geziyor neden olabilir sizce?
  13. nazmy6

Bilgisayarın Ara Ara Donması

3-4 Gündür bu sorunla uğraşıyorum kaç kere format attım kaç tane yolu denedim saymaya fırsatım olmadı ne yapsam da çözüme ulaşamadım. Genel olarak Valorant oynayan birisiyim ve genelde fps'im 120-130 bazen 150 lerde seyrederdi. Son 3-4 gündür fps im çoğunlukla 90 ın altına düşüyor ve fps drop...
  14. nazmy6

Korsan Windows Etkinleştirme

Sağ altta çıkan windowsu etkinleştir yazısından kurtulmak için internetten bir kaç videoya bakmıştım. CMD den yazılan kodlarla kurtulabildiğimi gördüm, tam ikinci aşamayı yaparken bu kod nedir acaba ne işe yarar diye merak edip araştırdım. İnternette bunların güvenli olmadığını gördüm sonrasında...
  15. nazmy6

Sistem Kesintileri Cpu Kullanımı

Konuyu deminde açmıştım ama eksik bir şekilde anlatmıştım, azcık araştırıp daha detaylı bir şekilde şimdi yeniden üyelere danışmak istiyorum. Bu sabaha kadar bilgisayarımda hiç sıkıntı yokken bir anda donmaya, kasmaya başladı. Oyunlarda, günlük kullanımda inanılmaz bir yavaşlama gördüm. Görev...
  16. nazmy6

Bilgisayarın Yavaşlaması

Daha bu sabaha kadar hiç sorun yokken birden bire bilgisayarım yavaşladı. Görev yöneticisini açarken donmalar yaşanıyordu ve CPU kullanımı görev yöneticisi ilk açıldığında %85 gözüküyor sonrasında birden düşüyor 10 lara 20 lere. Format attım tekrar baktım yine aynı sorun, bunun nedeni ne...
  17. nazmy6

APU Sistemlerde Görüntü Ayarı

Öncelikle selamlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim eğer yanlışsa şimdiden özür dilerim. Ben APU Sistem kullanıyorum (R5 3400G) ve genellikle fps oyunları oynuyorum hatta şu sıralar sadece Valorant oynuyorum. Eski CS'cilerden olduğum için alışık olduğum 1280 4:3 görüntü ayarını Valorantta...
  18. nazmy6

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA mavi ekran hatası

Çok bilindik bir hata galiba, internette araştırdım ama çözemedim. Yardımcı olabilecek bilgili arkadaşlar varsa çok sevinirim. Sistem: APU. R5 3400G. Ripjaws 2X8. B450M-A PRO Max. Samsung 860 EVO 500GB. Minidump linki: https://1drv.ms/f/s!AkFK_M03NBrtcf0W-nMXyCyIgY0
  19. nazmy6

Ram frekansı arttırma sıkıntısı

Arkadaşlar yeni bir APU sistemi topladım, bilgisayarımı açtım bios a-xmp ayarlarimi yaptım f10 exit dedim ama tekrar biosa girdiğimde ram frekansının yine 2133 de kaldığını gördüm ne yapsam olmadı. Anakartım MSI B450M-A Pro Max (4133 Mhz) Ramlerim G.Skill 3600 Mhz 2x8 Gb
Geri