Arama sonuçları: *

1. Huseyinatik

Google Bestsearch sorunu

Arkadaşlar googleda bir arama yaptığımda ekran fotoğraftaki gibi gözüküyor. Uzantılarda falan hiçbir şey açık değil lütfen bilenler yardım etsin. Hayırlı akşamlar.
  2. Huseyinatik

Harddisk Kafa Vurma Tamiri

500 GB WD BLUE harddiskte videoda görüldüğü üzere kafa vurma sorunu var. Taktığımda bilgisayarda gözükmüyor. Çözülebilecek bir hata mı bu ? Video:
  3. Huseyinatik

Bilgisayarın metal kısımlarından elektrik çarpıyor

Arkadaşlar kasanın arkasındaki metal yerlerden ve monitörün ayağından ki o da metal elektrik çarpıyor. Üstelik prizin (akım korumalı) anahtarı kapalı haldeyken. Elimle dokunduğuma çarpmıyor fakat bileğin iç tarafı gibi hassas bir doku temas ettiğinde acıtacak kadar çarpıyor. Sorun ne olabilir?
  4. Huseyinatik

Onedrive'dan beni kurtarın

Sabahtan beri kaçıncı format atışım bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevineceğim. Bu onedrive'ı ben kapattım eşitlemeyi falan da durdurdum. Fakat maalesef ki fotoğrafta gözüktüğü üzere masaüstü onedrive dosyasının içinde kalmış olmalı ki masaüstüne her attığı dosya onedrive-masaüstü şeklinde...
  5. Huseyinatik

Bilgisayarım 20 Gündür Açık mı?

Arkadaşlar bu süre neden bu şekilde gösteriyor? Anladığım kadarıyla demek ki bilgisayar kapalı olduğu zaman bile CPU güç çekiyor. Bunun böyle olması normal midir? Elektrik faturasının fazla gelme sebebi bundan kaynaklı olabilir mi?
  6. Huseyinatik

Masaüstü pencere yöneticisi yüksek GPU kullanımı

Arkadaşlar 5 günden beri oyunlarda durduk yere anlık droplar yiyorum. Oyunlarda GPU kullanımı 99'dan aniden 80e falan düşüyordu ve takılmalar oluyordu. (ETS 2 de) Bugün Görev Yöneticisi'nden baktığımda sistem boştayken masaüstü pencere yöneticisi ve istemci sunucu çalışma zamanı GPU'yu %40'a...
  7. Huseyinatik

Asus GTX 1660s Ekran kartından gelen garip ses

Önceki ekran kartımı sorunlu olduğu için 5,6 gün önce THH kararı ile 'Asus daul evo GTX 1660 Süper' ile değiştirdim. Kasaya ilk taktığımda hiçbir sorun yoktu fakat sonra fark ettim ki videodaki gibi ekran kartı bilgisayarı ilk açtığımda garip bir şekilde titriyor ve yüksek bir ses çıkarıyor...
  8. Huseyinatik

Yeni Ekran Kartı Sonrası Yapılması Gerkenler

Arkadaşlar önceden rx5500 xt kullanıyordum. Kart arızalı olduğu için 1660s ile değişim yapıldı. Fakat şu anda bilgisayarda amd sürücüleri falan duruyor ve ben nvidia kart takacağım ne yapmam gerekiyor?
  9. Huseyinatik

Ürün Değişimi- Rx5500xt - 1660 süper

İncehesaptan aldigim XFX RX5500 XT 8 gb arızalı çıktı ve tüketici hakem heyetine başvurdum ve değişim kararı verildi. Bugün İncehsap tarafindan arandim ve Asus dual GTX 1660s 06G EVO geforce önerildi kabul etmeli miyim? 1660 1 tık daha iyi diye biliyorum fakat aşağıya linkini bıraktığım ürünün...
  10. Huseyinatik

Yeni Monitörde Renk Kayması

Arkadaşlar yeni meydana gelen bir sorun var. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim. ViewSonic 2458 c-mhd monitörüm var bu zamana kadar hiçbir sorunu yoktu fakat son iki gündür hiçbir ayarla oynamamama rağmen videolarda gözüktüğü gibi ekrandaki yazı veya nesneleri hareket...
  11. Huseyinatik

RX 5500 XT Sistemde PES 2021 Kasıyor

Arkadaşlar videoda da görüldüğü üzere bu sistemde pes21 dahil her oyunda düşük orta yüksek ayar fark etmeksizin kasıyor. Ets2 bile kasıyor. Sistemi 5 ay önce incehesaptan aldım o gün bu gündür inanın adam gibi oyun oynayamadım. Bütün oyunlar hep kastı ve çok canımı sıktı. Kendileriyle görüştüm...
  12. Huseyinatik

B450M S2H V2 BİOS SÜRÜMÜ

Arkadaşlar görselde görüldüğü gibi bios sürümüm F60E olarak gözüküyor fakat sitesinde hiç öyle bir sürüm yok nasıl oldu bu anlamadım. Aynı anakarta sahip olan arkadaşlar veya bilgisi olanlar yardım edebilir mi? Birde bios güncellemesi çok önemli midir?
  13. Huseyinatik

Masaüstünde işlemci kullanımı

Arkadaşlar 5 3500X İşlemci Chormda 2 sekme açıkken 60 kullanımlara kadar çıkıyor böyle güçlü bi işlemcinin 2 sekmede 60 kullanıma kadar çıkması normal midir? Bir de ısı hep zigzag çizmiş bir bir azalmış bir anda fırlamış bu anormal bir durum mudur yoksa herkeste mi böyle?
  14. Huseyinatik

2 SSD de windows kurulu olması

Arkadaşlar bende 2 tane ssd var ve ikisinde de windows kurulu fakat şu an sadece bir tanesini kullanıyorum diğeri boşta. İkinci ssd mi taktığım takdirde 2 SSD'de de windows olması bir sorun oluşturur mu? Yoksa diğer ssd den windowsu silmem mi gerekli?
  15. Huseyinatik

Büyük hayal kırıklığım. Tavisye istiyorum.

Lütfen üşenmeden okuyun arkadaşlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum. 16 aralıkta incehesaptan bir sistem aldım arkadaşlar ve o gün bu gündür sorunlarla uğaraşmaktan bir kere bile düzgünce bir oyun oyanayamadım çünkü sistemim hemen hemen her oyunda takılıyor, kasıyor. Sistemimi daha 1 hafta geçmeden...
  16. Huseyinatik

Kingston A2000 Okuma Yazma Testi

Arkadaşlar forumda çok önerildiği için kingston a2000 aldım henüz 2 ay olmadı okuma yazma testlerinde çok düşük sonuçlar veriyor ne yapmalıım?
  17. Huseyinatik

RX 5500 XT Wattman Hatası

Arkadaşlar XFX RX5500 XT ekran kartım var 3 aydır kullanıyorum bugün birden Wattman hatası verdi sebebi ne olabilir? Bildiğim kadarıyla Wattman hatası 5600 ve 5700 serisinde vardı. RX5500 XT de Wattman hatası alan var mı? Bu hata ciddi bir hata mı? Nasıl çözerim arkadaşlar?
  18. Huseyinatik

İşlemler kısmında zibilyon tane işlem var

Arkadaşlar bunun gibi daha çok var bu herkeste aynı mı yoksa bende mi bi anormallik var? 8gb ram var arkada oyun falan açık değilken kullanım %40 normal mi?
  19. Huseyinatik

CPU çok fazla kullaniliyor

CPU çok fazla kullanılıyor örneğin GTA 5'de ortalama %80'lerde arada bir de %90'lara çıkıyor ve böyle olduğu zamanda oyun akıcılığını kaybedip kasıyor gibi oluyor. Sizce işlemcim arızalı mı? Lütfen bilenler yardım etsin. Sistemim: B450M S2H V2 anakart. AMD Ryzen 5 3500X işlemci. XFX RX 5500 XT...
  20. Huseyinatik

Ryzen High Performance Aşırı Kastırıyor

Arkadaşlar sistemi balanced ayarında kullanıyorum fakat high performance moduna adlığım zaman sistem çok acayip kasıyor balanced modunda 70 fps aldığım GTA 5 High Performance de 30'a düşüyor. Ve hangi modda olursa olsun CPU çok fazla kullanılıyor örneğin GTA 5'de ortalama %60 larda arada birde...
Geri