Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

(Güncellendi)Sürekli yaşadığım drop problemi

Arkadaşlar merhabalar ben RTX 3070 16 gb ram ve r5 5600 kullanıyorum ve masaüstü, Valorant, FiveM, CS2, Forza Horizon 4 vb. bütün şeylerde drop yiyorum. Ekran kartım 73-74 derece ve işlemcim 65 derece oluyor. DOCP açık ve sürücüler güncel. Artık çözüm bulamazsam delireceğim. Arkadaşlar aşağıda...
  2. UmutYiğit

Oyunlar sürekli takılıyor

Arkadaşlar sistemim imzada yazıyor, God Of War olsun, RDR2 olsun, GTA V fark etmeksizin çoğu oyunda 1 saniye civarı takılıyor. SSD testlerinde bir problem çıkmadı, Cinebench değerlerim normal, ekran kartı değerlerim normal. Bu takılma problemi artık bana kafayı yedirecek lütfen yardım edin.
  3. UmutYiğit

Elektrik kesintisi sonrasında FPS düşük gibi geliyor

Arkadaşlar bir süredir bu problemi yaşıyorum. BF 1 110 FPS falan alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?
  4. UmutYiğit

Elektrik gittikten sonra yaşamaya başladığım sorun

Arkadaşlar elektrik gitti ve Fifa, FiveM gibi oyunlarda böyle bir problem yaşamaya başladım.
  5. UmutYiğit

Sekme değiştirirken işlemci kullanımım normal mi?

Arkadaşlar opera açtığımda işlemci kullanımım 30lara çıkyor. Sekme değiştirdiğimde ise 15 falan oluyor. Eğer stabil kalırsam 5-10 arasında duruyor.
  6. UmutYiğit

(Lütfen yardım edin) Sürekli drop yiyorum.

Arkadaşlar FiveM, EA FC 24, Cyberpunk oynarken arada drop problemleri yaşıyorum. Sistemim Ryzen 5 5600 Asus Dual 3070 8x2 DDR4 3200mhz Ram 1 TB Kingston nvME ssd Cinebench çoklu çekirdek 10609 puan 89 max derece Cinebench tekli çekirdek 1461 puan 60.5 max derece Furmark GPU test 11327 puan min...
  7. UmutYiğit

Ara sıra görüntü tamamen donuyor.

Arkadaşlar 1 saniye falan görüntü donuyor ve bu 40-50 dakika gibi aralıklarda oluyor.Hades oynarken oluyor ve RDR 2'de de oluyordu. RDR'yi DirectX 12'ye alınca düzeldi. Bazen pc'yi ilk açtığımda da oluyor. Driverlarım güncel. BIOS güncel.
  8. UmutYiğit

10 dakikada bir giren 0.5-1 saniyelik drop

Arkadaşlar özellikle RDR oynarken anlık olarak drop giriyor ekran 0.5 saniye gibi donuyor. 6-7 dakikada bir oluyor. Bütün driverlar ve BIOS güncel. Sistem imzamda.
  9. UmutYiğit

(YARDIM) Oyun oynarken farklı sekmeye atıyor.

Arkadaşlar oyun oynarken bir anda masaüstüne atıyor alt+tab atılmış gibi. Bunu nasıl çözebilirim?
  10. UmutYiğit

CPU kullanım oranım normal mi anormal mı?

Arkadaşlar imzamdaki sistemde görev yöneticisini ilk açtığımda CPU kullanımım %45-70 arası görünüyor. Bazen boştayken bile 15 civarı cpu kullanıyor. Kaspersky Standart ile tarama yaptığımda virüs yok ve arka planda çalışan uygulamalar da güvenilir uygulamalar. Bu bir problem mi?
  11. UmutYiğit

Stress testi sonuçlarım nasıl?

Arkadaşlar furmark ve cpu-z üzerinden yaptım. Ekran kartım Asus Dual 3070 işlemcim stok fanlı Ryzen 5 5600 İşlemcim 85 derece max gördü Ekran kartı furmarkta 8x msaa 1080p fhd ayarlarda min 82 max 94 avg 90 gördü ve max sıcaklık 74 derece oldu.
  12. UmutYiğit

Çok fazla fps drop yiyorum.

Arkadaşlar GTA V ve Witcher 3 oynarken özellikle aşırı fps drop yiyorum. GTA V'te 180'den 160 a düşüyor fps ve 1 saniyelik takılma oluyor. Sistem imzamdaki gibi.
  13. UmutYiğit

Bilgisayarı kapattıktan sonra bazı ekipmanların ışığı yanıyor

Arkadaşlar anakartım Asus prime b550m-a/csm bilgisayarı kapattığımda farenin ya da gamepadin ışığı falan yanmaya devam ediyor.
  14. UmutYiğit

Yeni hazır sistem işlemci kullanımı çok yüksek

Arkadaşlar sistemi daha yeni aldığım halde %55 cpu kullanımı oluyor masaüstünde. Virüs taraması yaptım Antimalware Service Executable tek başına %20 kullanıyor. İşlemci ryzen 5 5600 1692222495 Sistemi formatladım düzeldi
  15. UmutYiğit

PC'de wifi yok nasıl ekleyebilirim?

Arkadaşlar yeni aldığım hazır sistemde WİFİ yok. Nasıl ekleyebilirim...
  16. UmutYiğit

Ramleri taktıktan sonra görüntü gelmiyor

Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım ve aldıktan sonra ramleri takınca sisteme görüntü gelmiyor. Ramleri söktükten sonra görüntü alabiliyorum. Bütün ramler aynı nasıl düzeltebilirim? 1692197047 Sistem üzerindeki ramleri geldiği gibi kullanırsam görüntü geliyor
  17. UmutYiğit

Hazır sistem aldım ışıklar yanıyor fakat görüntü gelmiyor.

Arkadaşlar sistemin kurulumunu yaptım fakat ışıklar yanıyor ama görüntü gelmiyor.
  18. UmutYiğit

600w PSU 3070 e yeter mi

Arkadaşlar ryzen 5 5600 ve 32 gb ramli bir sistem kullanacağım. Sizce 600 watt yeter mi? 3070 Asus Dual testlerde 232 watt max tüketime ulaşıyor. (Referans kart 226 watt) Aldığım yer kasanın stoğu bittiği için vento ile değiştireceğini söyledi ve yeni sistemler 650w ben de 650 talep edeceğim ama...
  19. UmutYiğit

Windows yüklü bir sisteme farklı bir disk takmak

Arkadaşlar yeni sistem aldım ve geldiğinde içinde windows kurulu olan bir HDD'yi de sisteme takmayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun çıkartır mı?
  20. UmutYiğit

System çok fazla CPU,disk ve güç kullanıyor.

Arkadaşlar sorunum yukarıda belirttiğim gibi. Görev yöneticisinden baktığımda system disk kullanımı,cpu kullanımı ve güç kullanımında hep en üst sırada. Oyunlarda aşırı fps kaybım oluyor ve bilgisayarım gereksiz yere yüksek seste ve yük altında çalışıyor bunu nasıl çözebilirim? CMD'den yapılan...
Geri