Bu sistem ile drop yemeniz çok normal gibi, ram'i 16'ya yükseltmeyi deneyin.Arkadaşlar GTA V ve Witcher 3 oynarken özellikle aşırı fps drop yiyorum. GTA V'te 180'den 160 a düşüyor fps ve 1 saniyelik takılma oluyor. Sistem imzamdaki gibi.
16 kullanıyorBu sistem ile drop yemeniz çok normal gibi, ram'i 16'ya yükseltmeyi deneyin.
Hocam gta 5'in bütün ayarlarını ultraya çektim. Drop düzeldi ve 100 fps civarlarına düştü. Witcher'da rtx açık dlss açık 65 fps alıyorum.ikiside bozuk oyunlar gta 5 güzel ayar çekerek düzeltebilirsin ama witcher ı bilemem
Değil çünkü 16 ram kullanıyorum.Bu sistem ile drop yemeniz çok normal gibi, ram'i 16'ya yükseltmeyi deneyin.
gta 5 advanced ayarları kısarsan daha iyi olurHocam gta 5'in bütün ayarlarını ultraya çektim. Drop düzeldi ve 100 fps civarlarına düştü. Witcher'da rtx açık dlss açık 65 fps alıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değil çünkü 16 ram kullanıyorum.
Onları kısınca drop yemeye başlıyorum. Maxed-out grafiklerde 90 fps olsa bile stabilleşti oyun.gta 5 advanced ayarları kısarsan daha iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birde çim ayarını kıs
Nasıl normal hocam ??Bu sistem ile drop yemeniz çok normal gibi, ram'i 16'ya yükseltmeyi deneyin.
Hocam hakkında bölümünde girildiği zaman üst tarafta gt730mu ne gözüküyor belki ona gözü çarpmış olabilir8 gb sandı hocam sanırım rami