Çok fazla fps drop yiyorum.

UmutYiğit

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,397
Arkadaşlar GTA V ve Witcher 3 oynarken özellikle aşırı fps drop yiyorum. GTA V'te 180'den 160 a düşüyor fps ve 1 saniyelik takılma oluyor. Sistem imzamdaki gibi.

Arkadaşlar GTA V ve Witcher 3 oynarken özellikle aşırı fps drop yiyorum. GTA V'te 180'den 160 a düşüyor fps ve 1 saniyelik takılma oluyor. Sistem imzamdaki gibi.
Bu sistem ile drop yemeniz çok normal gibi, ram'i 16'ya yükseltmeyi deneyin.

ikiside bozuk oyunlar gta 5 güzel ayar çekerek düzeltebilirsin ama witcher ı bilemem

ikiside bozuk oyunlar gta 5 güzel ayar çekerek düzeltebilirsin ama witcher ı bilemem
Hocam gta 5'in bütün ayarlarını ultraya çektim. Drop düzeldi ve 100 fps civarlarına düştü. Witcher'da rtx açık dlss açık 65 fps alıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistem ile drop yemeniz çok normal gibi, ram'i 16'ya yükseltmeyi deneyin.
Değil çünkü 16 ram kullanıyorum.

Hocam gta 5'in bütün ayarlarını ultraya çektim. Drop düzeldi ve 100 fps civarlarına düştü. Witcher'da rtx açık dlss açık 65 fps alıyorum.

Değil çünkü 16 ram kullanıyorum.
gta 5 advanced ayarları kısarsan daha iyi olur

birde çim ayarını kıs

gta 5 advanced ayarları kısarsan daha iyi olur

birde çim ayarını kıs
Onları kısınca drop yemeye başlıyorum. Maxed-out grafiklerde 90 fps olsa bile stabilleşti oyun.

Gta'da fps sabitlersen büyük ihtimalle drop sorunun çözülür. Yüksek fps alınca oyun patlıyor eski olduğu için.

Gta'da fps sabitlersen büyük ihtimalle drop sorunun çözülür. Yüksek fps alınca oyun patlıyor eski olduğu için.
Sizce sistemi test etmek için stabil bir oyun var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,597
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri