Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

Mavi Ekran Devamlı Oyunlarım Çöküyor ve Mavi Ekran Alıyorum

Dostlar grafik kartı sürücüsünü güncelledikten sonra oyunlarım çökmeye başladı ve mavi ekran hatası almaya başladım. Sizce ne yapmalıyım?
  2. Perfectshot06

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Merhaba arkadaşlar Ekim’den beri yeni sistemimi kullanıyorum ama yaklaşık 2 aydır. Ara sıra pc’yi açarken mavi ekran alıyorum. Mesela gece pcyi kapatıp yattım. Öğlen açınca mavi ekran geliyor ve sonra açılıyor. Ek olarak donup kalma problemi vardı. Güç tuşundan falan kapatıp açıyordum. Daha dün...
  3. Perfectshot06

PC Donup Kalıyor ve Tepki Vermiyor

Yaklaşık 1 aydır pc donmaya başladı. Özellikle Chrome’de gezerken. Bir anda donuyor ve hiç bir şey olmuyor. Bazen ctr+alt+ delete yapıp yeniden başlat diyorum ve düzeliyor. Bazen ise yeniden başlat yazısında donuyor. Eğer donduğunda ctr+alt+delete çalışmaz ise güç tuşuna basılı tutup...
  4. Perfectshot06

(YARDIM)Corsair 4000X Type-C portu çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar, yardıma ihtiyacım var. Kasamın üzerindeki Type-C girişi çalışmıyor. Anakart üzerindeki portları ve kabloları 2 kez kontrol ettik, değiştirdik yine de bir şey değişmedi, hala aynı. Kasanın önünde 1 USB 1 Type-C girişi var, USB girişi garip bir şekilde çalışıyor üstelik Power...
  5. Perfectshot06

Pc Yeniden Başlat Ekranında Takılı Kaldı!

Chrome’de gezerken hafif donmalar oldu bende yeniden başlatıyım dedim ama yeniden başlat ekranında takılı kaldı. Yaklaşık 15 dakikadır yeniden başlatılıyor şeyi dönüp duruyor. Başlat tuşuna birkaç saniye basılı tutup kapatmayı denedim ama hiçbir tepki vermedi. Sizce ne yapmalıyım?
  6. Perfectshot06

Kasadaki Type-c Portu Çalışmıyor(Yardım)

Merhaba arkadaşlar, yardıma ihtiyacım var. Kasamın üzerindeki type c girişi çalışmıyor. Anakart üzerindeki portları ve kabloları 2 kez kontrol ettik, değiştirdik yine de bir şey değişmedi, hala aynı. Kasanın önünde 1 usb 1 type c girişi var, usb girişi garip bir şekilde çalışıyor üstelik power...
  7. Perfectshot06

8GB Ram ile Hangi Ayarlarda Oyun Oynanmalı

6 yıldır hep 16gm rame sahip pc kullandım. Hiç ram yetmez diye ayar kısmadım. Şimdi Bf 2042 gibi oyunları hangi ayalarda oynamam lazım?
  8. Perfectshot06

Diskimdeki Görünmeyen Dosya

Merhaba arkadaşlar 255GB SSD kullanıyorum. C diskimde 155GB kullanılan alan diyor. Boş alan ise 82,2GB gösteriyor. Ama c klasörümü komple işaretleyip tarattığımda 77GB gösteriyor. Yani 78GB'lık bir alan gözükmüyor. 77GB'ı ne kullanıyor olabilir?
Top Bottom