Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ Windows Güncellemesi Mavi Ekran

Arkadaşlar merhaba , bilgisayarı güncelleştir ve kapat seçeneğine basarak kapattım. Güncelleme tamamlandıktan sonra bilgisayar açılırken 'disk kontrol etme gibi bir yazı ve bu aşamayı atlamak için herhangi bir tuşa basınız yazısı vardı. Bende space tuşuna bastım ve bilgisayar kapandı. Tekrar...
  2. D

Valorant paket kaybı sorunu

Merhaba Valorant 'da paket kaybetme sorunum var. Superonline kullanırken de vardı şimdi de netspeed kullanıyorum ve durum pek değişmedi aslında. Belki de bilgisayardaki bir donanım dan kaynaklanıyor olabilir anlayamadım. Sİzce ne yapmalıyım ?
  3. D

Sese Müziğe Duyarlı Şerit LED Önerisi

3 metre boyutunda güzel sese müziğe duyarlı şerit LED arıyorum bütçem 200 , eğer çok iyi derseniz ürün için bütçe biraz artabilir.
  4. D

Bilgisayarı kapatıyorum ama kapanmıyor

Merhaba , bilgisayarı kapat dediğim zaman sadece monitör kapanıyor. Kasa hala çalışmaya ışıkları yanmaya devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  5. D

Güç ve Enerji moduyla alakalı bir takım sorular.

Merhaba benim monitörüm kapanınca bazen bir daha açılmıyor ve pcyi kapatıp açmak zorunda kalıyorum bir sıkıntı var. Geceleri açık bırakıyorum. Eskiden monitor kapalı dururdu ama artık pc de kapandıgı ıcın yapamıyorum. Tüm gece monitor açık durursa ekrana zarar gelir mi , elektrik faturasına ne...
  6. D

Monitör ara ara sık sık saliselik siyah ekran oluyor

Oturuyorum öyle pc basında maximum 1 saniyeliğine siyah ekran oluyor gidiyor bazen bir kaç dakikada bir bazen dakikada bir kaç kez. Ve bu rahatsız edici seviyeye gelmeye başladı. Windows ve ekran kartı güncel.
  7. D

Nasıl Format atılır ?

Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum pc de bazı sorunlar ve yavaşlamalar meydana gelmeye başladı. Reset ve Hard reset vs var sanırım. Fark nedir ve nasıl format atarım pcye
  8. D

PC kendi kendine kapanıyor detayları ile ( acil yardım )

1 haftadır kendi kendine kapanan bilgisayarın neden kapandığını bir türlü anlayıp çözemedim. Şu şekilde gerçekleşiyor her seferinde Belli bir süre işlem yapilmayinca monitör kapanıyor normalde monitörün ışığı hep beyaz yanar veya kapalı gözükür. Ancak kırmızı yanmaya başlıyor ve monitör...
  9. D

Pc kendiliğinden açılıp kapanıyor.

2-3 defa yaşadım bunu son bir kaç gündür. Mutfağa kadar gidip geldim ve kapanıp açılmış. Bunun çözümü veya sebepleri neler olabilir ?
Geri