Arama sonuçları: *

1. imasa32

Monitördeki görüntüler silik

Ekran kartımda dvi çıkışı vardı ve bende bir tarafı dvi bir tarafa vga çıkışlı kablo aldım ve bağladığımda görüntü böyle oldu. Düzelmenin bir yolu var mı?
  2. imasa32

PC Anormal gibi gözüküyor

Ekran kartının sıcaklık değeri o kadar kullanıma rağmen çok düşük. Bazen %100 kullanım oluyor o zaman bile en fazla 45 derece gördüm. İşlemci kullanımı düşük olmasına rağmen ısınıyor gibi orası başka bir anormallik. Sizce bir sorun mu var? (R5 5600X ve HD 4650 var)
  3. imasa32

DX11 feature level 10.0 is required to run the engine (Valorant)

Böyle bir hata alıyorum oyuna girerken. Ekran kartı olarak HD 4650 var elimde. Bunun bir çözümü var mı?
  4. imasa32

Çözüldü✓ Silinen dosyalar yine ekranda duruyor

Herhangi bir şey silince o silinen şey yine ekranda duruyor ve tekrar silmeye kalktığımda hata veriyor ama bir müddet sonra dosya kayboluyor. Acaba neden böyle yapıyor ve nasıl düzeltebilirim?
  5. imasa32

Amd Catalyst Center ayarları yok

Normalde renk ayarları falan olması gerekiyor diye biliyorum. Bir tek bunlar var. Diğer ayarları nasıl getirebilirim
  6. imasa32

Tüm parçalar çalışıyor ama PC açılmıyor

Pc’nin içindeki tüm parçalar çalışıyor ama görüntü alamıyorum. Bios güncel değildir diye düşündüm ve düşük model işlemci ile denedim yine aynı sıkıntı vardı. Sizce ne yapmam gerek?
  7. imasa32

i5 10600 ile RTX 3060Ti ile darboğaz yapar mı?

1080P'de darboğaz yapar mı bu ikisi?
  8. imasa32

RTX 3070 i5 10400'e darboğaz yapar mı?

Youtubede izlediğim videolarda darboğaz yoktu ama hemen hemen R5 3600 değerinde bir işlemci. 1080P ve 2K da darboğaz olur mu?
  9. imasa32

PC durduk yerde kapanıyor

PC'yi açtıktan 10-15dk sonra kendiliğinden kapanıyor. Sorunun ne olduğunu bilemedim. İlk başta psu yetersiz(280W) geldiğini düşündüm psu değiştirdim(400W) yine kapanıyor. Nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim. Bu arada pc 10 senelik
  10. imasa32

Eski bilgisayarım açıldıktan 5dk sonra aniden kapanıyor

Bende eski bir bilgisayar var uzun zamandan beri çalıştırmıyordum. Bugün çalıştırayım dedim 5dk sonra aniden kapandı. Sonra tekrardan açayım dedim bu sefer açarken kapandı. Ne yapmam gerekir? PC Özellikleri : Amd Radeon HD 4600 Series, Amd athlon 64x2 5600, Eyfel marka PSU, 2 GB 800Mhz DDR2 Ram...
  11. imasa32

Dönüştürücü olarak hangisini almam gerekir?

HDMI-VGA mı yoksa Display Port-VGA mı almam gerekir? Kullanacağım monitör eski bir monitör.
  12. imasa32

Bilgisayarın Yavaşlaması

İyi günler arkadaşlar. Bende Laptop var ve bunun bataryası (Gömülü) şişti ve bu bataryayı çıkarıp şarjda kullanmak zorunda kaldım. Fakat pili sökünce PC'de yavaşlama meydana geldi. Sanki bataryada kullanıyormuşum gibi performans eksikliği var. Normalde şarjda oynuyorum oyunları. CS GO' da FPS...
Top Bottom