Arama sonuçları: *

1. JeyliBon

Bilgisayar Montajında Kablolama Yardımı Gerekli

Arkadaşlar şuan ssd,işlemci,anakart,ram montajını yaptım soğutucuyu da takmıştım ama geri çıkardım kablolamada zorluk oluyor diye şimdi kablolama yapmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar CPU güç girişi 24Pin anakart güç girişi HD Audio girişi Kasadaki USB 3.2 falan girişlerini Şu Power Sw,reset...
  2. JeyliBon

Windows Boot Manager Sorunu

Arkadaşlar şuan bilgisayarımda takılı iki ssd var biri sata biri m2 olmak üzere şuan windows sata olandan açılıyor m2 olanda da windows falan her şey var biosdan boot ayarlarını yapıp m2 yi ilk sıraya koymama rağmen windowsu bulamıyor error veriyor ben bu hatayı nasıl düzeltebilirim yardımcı...
  3. JeyliBon

Explorer.exe hatası Lütfen Yardım

Arkadaşlar bugün bilgisayarı girdim ve spotifyı açmaya çalıştım ancak explorer.exe hatası aldım sadece spotify ile ilgili olduğunu düşünüm ama sonra görev çubuğundaki ve arama bölgesindeki hiçbir şeyin açılmadığını fark ettim youtubetan her şeyi denedim ancak bir türlü olmadı yardımcı...
  4. JeyliBon

İşlemci ve Ekran kartı özelliklerine nerden bakıcam?

Arkadaşlar pc aldım normalde R5 1600AF faturada 1600 yazıyo direk ama bu normal galiba AF diye geçmiyor işlemci şimdi ben bu işlemcinin tüm genel özelliklerine bios dışında masaüstündeyken nerden bakabilirim aynı zamanda ekran kartına da
  5. JeyliBon

Bu ikilide dar boğaz olur mu?

R5 1600AF ve RX 5500XT 8GB ikilisinde dar boğaz olur mu
Geri