Arama sonuçları: *

1. HasTaBK

Reset ışığı sürekli yanıyor ve aniden ekran gidiyor

Bilgisayarda dolaşırken birden bire siyah ekranla karşılaşmamla kasayı inceledim. Reset ışığının sürekli yandığını farkettim. Bilgisayar kendini resetledikten sonra tekrar açılıyor ama siyah ekranda oluyor. Bilgisi olan var mıdır?
  2. HasTaBK

Siyah ekran mouse çalışıyor

Dün sorunsuz çalışan bilgisayar yatacak iken windows tuşuna basıp kapata basınca kapanmadı alt f4 atıp ordan kapat denedim olmadı cmd den shutdown denedim olmadı umursamadım yattım sabah kalkınca siyah ekran ve mouse imleci var bilgisi olan var mı
  3. HasTaBK

Discord installation has failed

Hata alıyorum discord kurarken yardımcı olabilecek?
  4. HasTaBK

HDMI NO signal hatası

Yeni HDMI kablosuna geçtiğimden beri bilgisayarı kapatıyorum uyumak için 1-2 dakika sonra ekran parlıyor no signal yazısı ile ve bu devamlı tekrarlanıyor Bilgisayar kapalı olduğu halde 30 saniye de bir ekranda no signal uyarısı veriyor eskiden kullandığım HDMI kablosunda hiç böyle bir şey...
  5. HasTaBK

hdmi no signal hatası

Merhabalar bir kaç gün öncesine kadar uzun zamandır kullandığım hdmi kablosunun ucu yamulmuştu bende gidip bi bilgisayarcıdan hdmi kablosu aldım taktım bilgisayarı açtım görüntü de sorun yok herhangi bir sıkıntısı yok ama bilgisayar kapandıktan bir süre sonra hdmi no signal yazısı çıkıyor...
  6. HasTaBK

Bilgisayar her açıldığında reklam

Son 1 haftadır bilgisayarı her açtığımda opera gxte yok bitcoin yok 1xbet yok turktelekom gibi reklamlar çıkıyor bilgisi olan yardımcı olur mu?
  7. HasTaBK

scptoolkit kurulumu help

Ben scptoolkit indirdim ancak kurulumu gerçekleştiremiyorum .suf uzantısını açıcak program yok falan diyor yardımcı olabilecek var mı (Win 11)
  8. HasTaBK

mouse aygıt tanınmadı hatası yardım

Dün sorunsuz çalışırken bugün birden bire çalışmamaya başladı çıkartıp taktım usb aygıtı tanınmadı hatası alıyorum diğer usb girişlerini de denedim olmuyor yardım lütfen
Geri