Arama sonuçları: *

1. stizzy

Mavi Ekran Render Yaparken Durduk Yere Mavi Ekran

Dostlar md dosyam bu, şimdiden teşekkür ediyorum. https://drive.google.com/drive/folders/18ocTpX1fhoG5QtOBvTtFVl_vUyvVh7Ob?usp=sharing
  2. stizzy

Mavi Ekran Art arda mavi ekran aldım.

Merhaba dostlar, laptopum aldığımdan beri maksimum 2-3 defa mavi ekran verdi biraz korktum açıkçası. Minidump dosyamı alta bırakıyorum. Ve oyun+yayın yaparken hiç mavi ekran vermemişti, Windows 11 sorunlu diye düşünüyorum minidump analiz etmeye kalktığımda biraz karışık geldi bakmadım. Minidump...
  3. stizzy

Ekran Kartı Fanı Az Çalışıyor

Merhaba dostlar, 1 yıldır monster abra a5 16.6.5 kullanıyorum ve fanları maksimuma çekince ekran kartı fanının işlemci fanına göre daha az üfledğini fark ettim. Biraz araştırma ile bir video buldum. Video bu ve aklıma yattı bunu deneyen vs va rmıdır sağlıklı mıdır?
  4. stizzy

Monster Biletime Cevap Vermiyor

(Konuyu nereye açsam bilemedim) Merhaba dostlar. Dün yeşil forumda gezinirken karşıma monster tulpar performans sorunu adlı bir konuya denk geldim. Konunun izlerleyen sayfalarında arkadaş bios güncelledim iyi oldu vs yazmış. Bende monstera bilet attım biosum güncel mi diye normalde 1 gün içinde...
  5. stizzy

Durduk yere mavi ekran yedim

Dead by daylight oynarken tam maç başladı oyunum dondu, alt tab vs atılıyordu ama aniden mavi ekran yedim, laptobu alalı 2 ay olmak üzere, monster 16.6.5 1650ti, i5 10200h, 8gb, minidump dosyasını buraya bıraktım, bu olay konuyu açmadan hemen önce oldu bu arada
Top Bottom