Arama sonuçları: *

1. Shyankh

Bütün oyunlarda drop giriyor

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce başladı sanırım, daha önceden hiç sorun yoktu, ilk olarak GTA 5'te yaşadım ve GTA 5'e özgü sandım ama sonrasında AC Valhalla'da da yaşadım, şimdi ise CS 2'de de başladı. Garip olan şu oyun direkt droplu şekilde başlamıyor, 1 saate yakın oynadıktan sonra başlıyor...
  2. Shyankh

ASUS Armoury Crate Fan Hızı Ayarlama

Merhaba arkadaşlar, Fan hızı için otomatik algılama yapıyorum ve min. %100'de çalıştırıyor, Slient moda alsam bile %100'den aşağı düşüremiyorum. Neden böyle oluyor, ne yapmam gerek bunu düzeltmek için.
  3. Shyankh

Kasadan Gelen Bu Ses Nedir

Merhaba, arkadaşlar 2 gün önce böyle bir ses geldiğini fark ettim, cızırtı gibi bir ses. 120W tüketen bir oyunu açtığımda çıkan ses: 155W tüketen bir oyunu açtığımda çıkan ses: Bütün fanları elimle durdurup kontrol ettim ses kesilmedi, fanlardan değil sanırım PSU'dan geliyor olabilir...
  4. Shyankh

Twitch'te yayın izlerken ekran kartı 75 derece oluyor

Chrome, Edge ve Opera'da denedim Twitch'te yayın izleyine ekran kartı kullanımı %50'lere, Sıcaklık 75 Derece sabit, Fan hızı da %78'de sabit kalıyor. Ekran kartım Asus Dual RTX 3060 Ti GDDR6X Modeli. İşlemci i5 12400F, F serisi olduğundan dahili gpu yok tamam mecbur ekran kartını kullanacak ama...
  5. Shyankh

Gigabyte H61M-S2PV Anakartta Boot Seçimi

Boot aygıtı seçme ekranında eskiden kurulmuş bütün işletim sistemleri gözüküyor, normalde direkt ssd ya da hdd gözükmesi lazım değil mi, hdd ile boot et demek lazım değil mi, onun yerine kurulu olmamasına rağmen bu seçenekler gözüküyor ve bios sıfırlama, hem bios ayarlarından hemde bios pili...
  6. Shyankh

PC açılışlarında klayve çalışmıyor

Bilgisayarı açtığımda klavyede ya bütün ışıkları yanıyor ama klavye çalışmıyor ya da hiçbir ışık yanmıyor yine klavye çalışmıyor her seferinde kalvyenin usb sini çıkarıp tekrar takmak zorunda kalıyorum çözümünü bilen var mı eski bilgisayarımda böyle bir sıkıntı yoktu yeni bilgisayara...
  7. Shyankh

ModArt PC Ekran gidip gelme sorunu

Bi program oyun açarken 1 2 saniye siyah ekran gelip gidiyor, netflixten falan film izlerken arada siyah ekran gidip geliyor ekran satranç tablası gibi kare kare siyahlar çıkıyor neyden kaynaklı olabilir bu sistem modartın son çıkarttığı 3060 i5 12400f
  8. Shyankh

ilk wattman hatamı aldım rx6600

Oyun oynarken bir anda mavi ekran hatası aldım, sistem yeniden başladı ve ilk gelen bildirim ise AMD Software'dan wattman ayarları geri yüklendi oldu. Sistemim: İşlemci: i5 12400F Ekran kartı: Sapphire Pulse RX6600 Anakart: Gigabyte H610M H DDR4 Ram: 16gb 3200mhz (8x2) İşletim sistemi: Windows...
  9. Shyankh

Yeni PC Topladım Windows Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar pc yi az önce toplamayı bitirdim eski pc den söktüğüm windows yüklü hdd i taktım ama sürekli açılışta bios ekranına atıyor win açılmıyor ne yapmam gerek
Geri