Arama sonuçları: *

1. A

Macun değişim sonrası fanların RGB çalışmıyor

AMD Sapphire RX 6900 XT Toxic model kartım var. Macunu değiştirdikten sonra RGB ışıkları yanmamaya başladı. Fanlar çalışıyor ama onda sorun yok. Sadece RGB çalışmıyor. Radyatördeki 3 fan birleşip tek kablo ile 8 pin kısmına bağlı. 8 pin erkek olarak mevcut ama fanlardan gelen tek kablolardan...
  2. A

Anakart AUX girişinde kırılan parça nasıl çıkarabilirim?

5+1 hoparlörüm var. 3in1 aux ile anakartın hoparlör girişine takmıştım. O da kalitesizmiş bir süre sonra kırıldı, ucu içinde kaldı. Nasıl çıkarabilirim bunu?
  3. A

Edge Tarayıcı CPU Kullanımı Yüksek

Tarayıcı olarak Edge kullanıyorum, memnunum. Normal tarayıcı da gezerken CPU kullanımı Edge için 1-2 bile nadir oluyor. Ama YouTube'da video izlerken (2K), bir şeyler seyrederken Edge'nin kullanımı 30-40-50'lere bile geliyor. Haliyle ısınıyor ve fanları da hızlandırdığı için sesi rahatsız...
  4. A

Hangi işlemci değeri doğru?

RAM: Patriot Viper Steel Series 4000 MHz CL17 8x2 16 GB Ekran kartı: Gigabyte Aorus Master 6900 XT Anakart: MSI B460M-A Pro İşlemci: Intel i5 10600K Engineering Sample 3.5GHz Sistem bu şekilde. God of War oyununda Intel'in uygulamasında, MSI Afterburner ve AMD'nin sağ üstte çıkan bilgi...
  5. A

Viper Steel RAM overclock sonrası God of War atıyor

RAM: Patriot Viper Steel Series 4000 MHz CL17 8x2 16 GB Ekran kartı: Gigabyte Aorus Master 6900 XT Anakart: MSI B460M-A Pro İşlemci: Intel i5 10600K Engineering Sample RAM normal şekildeyken oynayabiliyorum. Ama overclock yaptıktan sonra God of War oyununda bir süreden sonra oyundan atıyor...
Top Bottom