Arama sonuçları: *

1. Ş

Windows 11 fabrika ayarlarına geri döndürme nasıl yaparım ?

Bi oyun için ayarları bozdum şu an daha kötü oldu bilgisayar. Fabrika ayarlarına dönmenin bir yolu var mı ? Format atmadan ve oyunlar dosyalar falan silinmeden ?
  2. Ş

Visual c++ 2010 x86 redistributable kurulmuyor

kafayı yemek üzereyim. NE yapmam lazım. Sİlkroad oynunu bota kurmak için mbot indirdim her şeyi yaptım bu program kurulmuyor. Şöyle bir ahta veriyor.
  3. Ş

Msi Afterburn düzeltme

Cpu Gpu kullanımı en yukarı almak istiyorum. min ort max %1 %0.1 fpsleri ayrı ayrı yapmak istiyorum. Nsıl yaparım ?
  4. Ş

Bu ayarı açmak faydalı mı ?

Açmak faydalı mı ? Tam oalrak ne işe ayrar ?
  5. Ş

Cs 2 hiç akıcı değil

Cs 2 beta sürümünü bir arkadaştan aldım. Cpu kullanımı az olmasına rağmen. Fps çok olmasına rağmen. Donmalat yaşıyorum. Bunun nedeni nedir ? Oyun yeni diye mi ? Herkes te mi böyle? Cs crack indirmiştim onda bile gram kasma yoktu akıcı bir şekilde oynuyordum. İ3 12100f Rtx 2060 2x8 3200MHz RAM...
  6. Ş

Lenovo laptop ssd almaya değer mi ?

Cs valorant gibi oyunları 60 fps oynatır mı ? Ssd alsam. Yoksa umutsuz vaka mı ? Not: Aynı laptoptan 2 tane var . İçindeki ramlari 3gb dan 6 gb yükseltebilirim.
  7. Ş

Cs 2 'Beta sürümünü devre dışı bırak' hatası

Beta'ya hak kazandım. Ama bir türlü giremedim. Aratırdım bulamadım. Bu sorunu bilen var mı?
  8. Ş

Alt tab hızım yavaşladı

Format attıktan sonra Alt tab çok hızlıydı. Sonra pc hızlandırma videoları ilzeyip bir sürü ayar yaptım. Şimdi alt tab hızım çok yavaş. GEnelde oyunlarda oluyor. Oyun çözünürlüğü ile ekran çözünürlüğü aynı olmasına rağmen bu sorunu yaşıyorum. Hani ayarları değiştiğimide bilmiyorum. Nasıl...
  9. Ş

Telefon üzerinden Discord'da yayın paylaşılabilir mi?

Pc den yayın paylaşıyor. Peki telefon üzerinden yayın paylaşılabilir mi ? Eğer böyle bir şey olmazsa telefondan başka biriyle film izleyebileceğin bir uygulama vs. Var mı ?
  10. Ş

Casper laptop ssd almaya değer mi ?

Windows 10 64 bit format attım. İçinde Hdd var. 8gb ram var. Raminden dolayı ssd almaya değer mi ? Tam modelini bilmiyorum laptopun.
  11. Ş

Bilgisayar açılmıyor laptop

Casper laptopta format atmak istiyorum. Pc açılmıyor. Böyle bi hata alıyorum. Windows başlangıç yeri gelmşyor. Nasıl düzeltirim
  12. Ş

Mavi ekran hatası aldım

Bu hatanın çözümü nedir ? Neden böyle bir hata aldım ?
  13. Ş

Ethernet kablosu önerisi

Anakart olarak Msi H610M Bomber ddr4 kullanıyorum. Cat6 kablosu kullanıyorum. Cat7 almamaı önerir misiniz ? Not: Anakartın resmi sitesini bir türlü bulamadım. Bulup atar mısınız ?
  14. Ş

Windows 10 Başlangıçta çalışan tüm programları kapatmak istiyorum

Görseldeki şeylerden hangilerini kapatmayayım. Hepsi açık normalde.
  15. Ş

i3-12100F PC açılırken siyah ekranda kalıyor

Daha 2 saat önce PC çalışıyordu. Şimdi durduk yere siyah ekranda kalıyor ve fare imleci yanıp sönüyor. Not: 1 hafta önce format attım. Temiz kurulum yaptım. Hiçbir sorunu yoktu. Günceldi her şey. Windows 10 Home sürümünü kullanıyorum. İlk açıldığında MSI logosu geliyor. Sonra siyah ekranda...
  16. Ş

Chrome arayüz değişimi

Dark moddan bahsetmiyorum. Dark modda üst kısımlar ve belli bazı yerler beyaz oluyor onu istemiyorum. Benim istediğim her yer siyah olacak. Tema kullanmam lazıım galiba veya başka bir ayarı var mı ?
  17. Ş

Çok değişik sorunum var !

Bilgisayarımda video açarken mouse yi hareket ettiğimde video kapanıyor. İleri sarıyorum video kendini kapatıyor. Bunu neden yapar ? Not: Bilgisayara 1 hafta önce format attım. hızlandırmak için Tam ekran iyileştirmeleri gibi basit ayarlar yaptım. Hızlansın diye bundan olabilir mi? sadece...
  18. Ş

Gpu ve Cpu değerini görseldeki gibi nasıl gösteriyoruz?

Gpu ve Cpu değerini görseldeki gibi nasıl gösteriyoruz?
  19. Ş

Oyunlara Gpu değeri gösterme

Msi afterburn ile Gpu değerini gösteriyorum ama ben Gpu ve Cpu değerini rakam olarak değilde görsel olarak görmek istiyorum. Yukarı aşağı doğru çizgi gibi olandan bahsetmiyorum. Şema olarak mı desem. Grafik olarak mı desem. Tam açıklayamıyorum. Onu nasıl yaparım? Msi afterburn da grafik gibi...
  20. Ş

Forum'da mesaj atma sayıma nasıl bakarım ?

Mesaj atma sayıma derken : Kaç mesaj attığımda Gümüş veya Gold olduğumu gösteren bir tablo var mı ?
Top Bottom