Arama sonuçları: *

1. eraychu

Çözüldü✓ Bios güncellemesi sonrası görüntü yok ve cpu ışığı yanıyor

Anakartım msi b450 Tomahawk MAX, bios güncellemesi yaparken bozuldu ve şuan cpu ışığı yanıyor ve görüntü alamıyorum nasıl düzeltebilirim. 1685700557 Güç tuşu vs. işe yaramıyor 1685700764 Güç kaynağından kapatıp açtım cpu ışığı ve boot ışığı sırayla yanıp söndü sonra düzeldi, bir şekilde biosta...
  2. eraychu

Oyunlar durduk yere kapanıyor, yanıt vermiyor.

Bilgisayarımı yaklaşık 1 yıl önce topladım şu son 1-2 aya kadar hiçbir sorun olmadan win11 de kullanıyordum ama ekran kartı sürücümü güncelleyince her şey sarpa sarmaya başladı (sorun sürücü ile alakalı mıdır emin değilim) valorant ta çok sık fps drop almaya ve birçok oyun kendi kendini...
  3. eraychu

RSR'ı açıp kapattım Fps'im düştü? RX6600

ben valorant ve forza 5 oynuyordum bir ara forza da bu Rsr ı denemek amacıyla Amd adrenalin yazılımı üzerinden forzayı seçip açtım, sonra denemekten vazgeçtim valoranta girdim herzaman 250-240 tan aşağıya düşmeyen fps im 200'lerde geziyor ve arada 140 a kadar düşüyordu. amd adrenalin'e girdim...
  4. eraychu

rgb controller nereye bağlanıyor?

kontroller bu iki tane bundan var fan ın kablosu bide bu var kafam karıştı nerelere takacağım bu kabloları
  5. eraychu

işlemci soğutucu yükselticisi kayıp

işlemci r5 3600 soğutucu wraith stealth sanırım, ben montajı yaparken 3 vidayı çok normal bir şekilde sıktım fakat 4.yü sıkamadım baktım niye olmuyo filan en son gördüm ki yükselticisi yok, diğer vidalarda var bunda evde yok aradım bulamadım, satın alabileceğim bir yer var mı veya böyle...
  6. eraychu

yardım edin thouchpad kafayı yedi

bu tuş işe yaramıyor aygıt yöneticisinden sürücü arattım bu zaten son sürüm dedi thouch blocker indirdim olmadı thouch freezer indirdim olmadı aygıt yöneticisinde 2 fare gözüküyor (benimki dışında) biri HID uyumlu fare yazıyor birindede ps/2 uyumlu fare yazıyor HID olanı durdurdum geçmedi ps/2...
  7. eraychu

Çözüldü✓ windows gezginini kapattım ektan mavi

görev yöneticisini kurcalarken yanlışlıkla kapattım ve mavi ekran verdi ne yapmalıyım kapatıp açtım hala mavi sadece mouse gözüküyor
  8. eraychu

Monitör kenarı siyah

Laptopu monitöre bağladım ama 1920x1080 yapınca kenarları siyah oluyor düzeltme imkanı var mı Laptopun orjinal çözünürlüğü 1366x768
  9. eraychu

Upload gerksiz şekilde fazla

Ben çok bişey yüklemem internete hatta hiç ama bize 8 dowland 8 upload dediler 5 6 ke z test yaptım bun yakın sonuçlar çıkıyor dowland az upload fazla Telefondan yaptım Bilgisayardan yapınca aynı yerden 3 e 3 çıkıyor 1592467899 Pingi boşverin oyunu telefonun internetinden oynuyorum
  10. eraychu

dowlandım 1mbps ama uploadım 13mbps

telwfondan yapınca ikiside 13 mbps ama laptopta 1mbps dowland 13 mbps upload var
  11. eraychu

bi oyuncunun en büyük korkusu nedir

benim parmaklarımın kırılması
  12. eraychu

1080p darboğaz varken nasıl 2k ve 4k da olmuyor

bazı işlemci ve ekran kartarı birlikte kullanıldığında 1080 p de darboğaz varken 2k ve 4k da darboğaz yapmıyor anlamıyorum 1590355846 .
  13. eraychu

Apk uygulama yüklenemedi sorunu alıyorum

Aynı uygulamayı kendi tlfonuma yüklediğim halde annemeinkine yükleyemiyorum
Top Bottom