Arama sonuçları: *

1. TwinsR32

Çözüldü✓ Opera vpn çalışmıyor

Opera'da normal sekmelerde vpn bir çalışıyor bir çalışmıyor ama gizli sekmede hiç çalışmıyor. başına gelen oldu mu çözümü nasıldır başka vpn önerisi verebilir misiniz.
  2. TwinsR32

Çözüldü✓ B350plus anakart ssd görmeme

Asus prime b350plus anakart kullanıyorum HDD ve ssd takılı. Yeni M2 aldım taktım Boot menüde M2 harici başka hiçbirşey gözükmüyor. Çözümü nedir? 1634981141 sataların yerini değiştirdim çözüldü.
  3. TwinsR32

Oyun oynarken ekran yeşil oluyor.

Ets2 oynarken bugün oldu.Ufak ufak yeşil noktalar ekranın çoğu yerinde bir anda beliriyor çok kısa duruyor geri gidiyor.(1-2sn max) ara ara oluyor.(3-5 dakikada bir) çözümü nedir? radeon software sürümüm eski ondan kaynaklı mıdır? (güncellemek taraftarı değilim). eğer ondansa mecburi...
  4. TwinsR32

Çözüldü✓ Pc çok geç kapanıyor

Dün'e kadar ortalama 5 ile 10 dakika arasında kapanıyordu(bilgisayarı kapat diyorum ekran kapanıyor klavye mouse ışıkları çalışıyor. kasadaki her şey çalışıyor.) taaki düne kadar bu sürelerde kapanıyordu. dün 15-20dakika sürdü kapanmadı en son pc açma tuşuna basılı tutarak kapattım. nasıl çözeriz?
  5. TwinsR32

[ÇÖZÜLDÜ] Google Bağlantınız Özel Değil Sorunu

Yaklaşık 6-7 aydır google kullanamıyorum opera-brave-chrome gibi farklı uygulamalardada denedim hiçbirinde açılmıyor. steamde shift tab'dan bile açılmıyor. çözümü internetten araştırdım ama kesin bi sonuç yok başına gelen varsa veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi. (google açılmadığı...
Geri