Arama sonuçları: *

1. Omeraslan93

ssd sağlığıma bakar mısınız

Sağlığı bu durumda 2020 haziranda hazır sistemle almıştım.Bu durumu oyunlarda performanı etkiler mi?Adata 480gb
  2. Omeraslan93

Rx 6600 oyunda renkli pikseller

Sadece en yakın zoom yapınca oyuncuya görünüyor. Sakalında ve saçında oluyor. Ekran kartım bir haftalık sıfır aldım. İade etmeli miyim? Veya garantiye göndermeli miyim? 1711002354
  3. Omeraslan93

İlk termal macun denemem nasıl

İşlemci değiştirdim. İlk defa termal macun sürdüm anlayan varsa yorum alayım fc 24 de 70 derece stok fanla kullanıyorum. İşlemci r5 5500. Sıcaklık değeri nasıl? Yorumlarsanız sevinirim.
  4. Omeraslan93

chrome sürekli açılan reklam sayfası

Chrome sürekli şu sayfayı pc başlayınca açıyor her şeyi denedim kurtulamadım. İşaretli olan sayfa
  5. Omeraslan93

İki yıldır temizlemediğim bilgisayarım

Dediğim gibi durumu bu şekilde. Performans kaybı yok. Temizlemeli miyim? Yaza kadar idare eder mi? Hazirana kadar falan :D Elimde araba temizleyici el süpürgesi var o işimi görür mü?
  6. Omeraslan93

Razer yazılım hatası veriyor

Pc güncelleme yaptı hem razer hem windows güncellemesinden sonra raze synapse çalışmıyor.Denetim masasından kaldıramıyorum eski sürümde yüklenmiyor bu hatayı veriyor.
  7. Omeraslan93

Fifa 22 gol sevinçlerinde fps düşmesi

Videonun fifa kısmına bakabilirsiniz.Ne yapmam gerekiyor bakın bu kartta düşmüyor
  8. Omeraslan93

5 yıl önce silinen videoyu geri getirme

Evet başlıkta dediğim gibi düğün videosu silinmiş kurtarmanın bir yolu var mı? Kardeşim çok üzülüyor(pcde)
  9. Omeraslan93

Bf 2042 sıcaklık değerlerim nasıl

30-40 dakikalık bir oyunda bu derecelerde gezdi.En fazla 75 oldu.İşlemci stok fan kullanıyorum. Ekran kartı sıcaklık nasıl?İmzada sistemi göremeyenler için yazdım.Bu arada grafik ayarlarım oto ayarlar düşük. r5 1600 af msi rx 570 4gb (oc) msi a320m bazooka anakart 2x8 gskil 3000 mhz 2667 mhz...
  10. Omeraslan93

Armoury Crate hakkında bilgi

Farkındalarmış. Benim gibi sorun yaşayanlar için paylaşıyorum.
  11. Omeraslan93

Bios güncellemesi yapayım mı?

Sanırım yanlıs anlamadıysam 11.ayın 2sinde yenı beta bios yayınlanmıs.Benim sorunum şu: Ramlerı 2933 mhzyee cekınce mavı ekran ve oyunlarda kapanma oluyor.Bu sürüme güncelleme yapsam biosu faydası olur mu?
  12. Omeraslan93

PUBG yüksek ayarlarda siyah ekran sorunu

Yenı fark ettım yuksek ayarlara alınca pc sıyah ekran oluyor.Anakartta cpu ısıgı yanıyor.Kasa calısmaya devam edıyor ama goruntu yok.Orta ayarlarda herhangı bır sorun olmuyor.Nedenını bılen var mı sıcaklık degerlerım bu sekılde.Acaba win11 sorunlarından mı win10da boyle bır sorunla karsılasmadım...
  13. Omeraslan93

Hdmi ile mi yoksa dp ile mi bağlamalıyım?

Dp de hdm de 165 hz yi veriyor. Hangisini kullanayım şu an hdm kullanıyorum. Fark yok herhalde ikisi arasında
  14. Omeraslan93

Pc montaj hakkında sorum var

Pcnin kasasını değiştirmek istiyorum.Daha once montaj yapmadım.Kasa değiştirme montajı kolay mı?Becerebılır mıyım?Bılene mı yaptırsam?
  15. Omeraslan93

İşlemcimin sıcaklık derecesi yüksek mi?

Sankı bana boşta olmasına rağmen bir tık yuksek geldı r5 1600 af
  16. Omeraslan93

Fifa 21 menü fps sorunu

Fifada 21 menüde 45 fpsye sabıtlenıyor.Neden bu sekılde oluyor?Bunu yukseltmenın bır yolu var mı?
  17. Omeraslan93

Bf 2042 beta fps düşmesi

En düşük ayarlarda 60fps oynarken fps düşmesi normal mi? Sistemim altta yazıyor
  18. Omeraslan93

Windows 11 temiz kurulum

Windows 11e oyunlarımı ındırmekle ugrasmamak ıcın guncelleme ıle gectım.Temız kurulum ıle gecseydım hızda fark olur muydu?Olursa yarın tekrar temız kurulum yapayım flasha yazıp.
  19. Omeraslan93

Windows 11 ilk mouse bug :)

Pc reset atana kadar bu şekilde dolandı her pencere oynatmamda. Genelde mouse ile pencereyi tutup başka yere taşırken oldu. Bunlar küçük sorunlar Allah mavi ekranlardan korusun :)
  20. Omeraslan93

Çözüldü✓ amd radeon islemcı olcum ayarı acma

ekran kartı sıcaklıgını gosterıyor ama ıslemcı sıcaklıgını gostermıyor onu nasıl acarız.Asagıya fotograf bıraktım
Top Bottom