Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 825
Videonun fifa kısmına bakabilirsiniz.Ne yapmam gerekiyor bakın bu kartta düşmüyor
Konsollarda bılıyorum sabıt ama menudede fps dusuk gol sevınclerınde de bazıları menude 75 fps bıle alıyorhocam o serıes x tede oluyor serıes x sahıbı olarak soyluyorum
Nasıl takılmayayım vıdeoyu ızledın mı 30 fps mı sencehocam o serıes x tede oluyor serıes x sahıbı olarak soyluyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o ztn dıger oyunlardada oluyor ara sahnelerde oyun 30fps oluyor takılmayın buna
hocam oyun 100fps olunca menude 70 olunca ne olucak kı keyfınıze bakın o fıfa sorunu ve kucuk bır tavsıye rx6400 hiç onermem 6500 bıle kotu bana goreKonsollarda bılıyorum sabıt ama menudede fps dusuk gol sevınclerınde de bazıları menude 75 fps bıle alıyor
işte hocam o fıfanın sorunu 3090 ti cıkarsan gene olur oyunun sıkıntısı olunca yapacak bırsey yokKonsollarda bılıyorum sabıt ama menudede fps dusuk gol sevınclerınde de bazıları menude 75 fps bıle alıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl takılmayayım vıdeoyu ızledın mı 30 fps mı sence
menude cok onemlı degılde gol sevınclerın pek tatmın etmıyor.Kartı almam zaten benım karttan pek farkı yokhocam oyun 100fps olunca menude 70 olunca ne olucak kı keyfınıze bakın o fıfa sorunu ve kucuk bır tavsıye rx6400 hiç onermem 6500 bıle kotu bana gore
yanı dedıgım gıbı oyunun sorunu ben yerınızde olsam gol sevıncı ızlemem ha bı siuuuu ızlerımde baska ızlemem gol sevıncı .dmenude cok onemlı degılde gol sevınclerın pek tatmın etmıyor.Kartı almam zaten benım karttan pek farkı yok