Arama sonuçları: *

1. VForVendetta

Bilgisayarımda bir şey fazladan yer kaplıyor

Merhaba az önce bilgisayarımda olan her şeyi topladım ve 24-25 gb fazladan bir şeyin kapladığını fark ettim acaba nedir bir fikriniz var mı nasıl çözebilirim bunu ?
  2. VForVendetta

Aşırı derecede yüksek pingim var yardım

Anlamadığım şekilde online oyunların hepsinde çok aşırı ping alıyorum kimse bağlı olmasa bile neden bir türlü anlayamıyorum hız testi yaptığımda 12 gösteriyor pingi ama valoya geçince bi anda 200 300 400 pinglere fırlayıp fena bir laga sebep oluyor lütfen yardım edin
  3. VForVendetta

Valorantta çok ping alıyorum neden

İnternete benden başka kimse bağlanmasada pingim 20 den 300 400 e fırlıyor ve tamda adamla karşılaşınca oluyor eski pc de böyle bişi olmuyordu yeni pc ye geçince böyle olmaya başladı ethernet kablosu ile bağlıyorum
  4. VForVendetta

Valorantta çok fazla ping alıyorum

Cs go da falan pingim stabilken valorantta bi and 300 400 fırlıyor birkaç saniye sonra tekrar 12 13 düşüyor ama çok fazla oluyor bu olay nedeni ne bilen var mı
  5. VForVendetta

Yardım Valorant system error hatası

Arkadaşlar 3 4 haftadır bu hatayı alıyorum yes yes tıkladım ve bu dosyayı oluşturdu ve 1.9 gb buraya atamam yıllar sürer neden 1.9 gb nasıl bir sorun olabilir
  6. VForVendetta

Valorant System Error lütfen yardım edin lütfen

3 haftadır bu lanet sorunla uğraşıyorum çözemedim bir türlü lütfen yardım edin
  7. VForVendetta

Mouse takılıp duruyor

Mouse bi anda drop yer gibi takılıp öyle devam ediyor neden
  8. VForVendetta

Wallpaper engine hata verip duruyor

Yeni pc aldım wallpaper engine indirdim şu hatayı verip duruyor.
  9. VForVendetta

Google chrome da pc donuyor takılıyor hatta bazen çöküyor

Anlamadığım şekilde google chrome da dolanırken video falan izlerken bi anda pc donuyor 3 4 dk hiçbir şey yaptırmıyor ve bazen çöküyor neden
  10. VForVendetta

Yardım edin pc windows ekranında kalıyor

Merhaba dün pc ayarlarımda güvenli başlatmayı seçip yeniden başlat yaptım ve pc bidaha asla açılmadı 1 2 saat bekledim hala açılmııyor nasıl çözerim yardım eder misiniz?
Geri