Valorant System Error lütfen yardım edin lütfen

Reaksiyon skoru
51
3 haftadır bu lanet sorunla uğraşıyorum çözemedim bir türlü lütfen yardım edin
images.png

hangi çözüm yollarını denedin bizimle paylaşır mısın? deneyip işe yaramayanları eleyelim başka çözüm yöntemleri önerelim.
Saved dosyalarını sildim girdin vanguardı sildim girdim valorantı komple sildim girdim razer synapseyi sildim girdim virüs programlarını kapatıp girdim sonra önyükleme kısmından microsoft hizmetleri ve vgc hariç her şeyi devre dışı bırakıp girdim ama hiçbirinde olmadı

Saved dosyalarını sildim girdin vanguardı sildim girdim valorantı komple sildim girdim razer synapseyi sildim girdim virüs programlarını kapatıp girdim sonra önyükleme kısmından microsoft hizmetleri ve vgc hariç her şeyi devre dışı bırakıp girdim ama hiçbirinde olmadı
format atma imkanın varsa en temiz yolu o gibi duruyor. ekran kartının modeli nedir?

Rx 6600 ya lütfen formattan başka bişi söyleyin oyunları indirene kadar canım çıktı
o sorunu genelde amd ekran kartı olanlar yaşıyor bir sonraki update' e kadar bekleyin isterseniz. onun dışında bilmiyorum yeni bir windows oturumu açıp onda kullanmayı deneyin.

o sorunu genelde amd ekran kartı olanlar yaşıyor bir sonraki update' e kadar bekleyin isterseniz. onun dışında bilmiyorum yeni bir windows oturumu açıp onda kullanmayı deneyin.
Ekran kartını ddu ile silip tekrar kurdum en son olanı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi yine ddu ile silip bi sürüm eskisini kursam olur mu

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi yine ddu ile silip bi sürüm eskisini kursam olur mu
denemekten başka bir çaremiz yok gibi duruyor. o'da olmazsa yeni valorant güncellemesini bekleyin. beklemek istemiyorsanız yeni windows oturumu açın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,413
Üyeler
195,620
Son üye
Anıl Ömer Eker
Geri