Biraz saçma gelebilir ama ssd nizi imkanınız varsa başkasından alın onunla bi pc nizi çalıştırın. Sorun vermezse sorun yüklü olan windows da yada ssd niz de
Hocam senin yorumun değil. Benim yorumum için dedim. Ayrıca siz yorumunuzu düzenlediniz. Düzenlemeden öndeki yorumunuz üzerine benim yorumum için görmezden...
Konusunu açmıştım. Ürün tam bir fiyat performans ürünü. Tavsiye ederim pttavm üzerinden tulparlife satıcısından alabilirsin.
1771959004
Endişen olmasın...
Hangi ara aldınızda geldi hocam :) maalesef en iyi en üst düzey monitörlerde bile ölü piksel ile karşılışa biliniyor. Geçmiş olsun. Benim de lg (modeli...
Hocam bunu yazıyorsunuzda neye göre kime göre hangi ayarlara göre vs. Birde oynan oyunlar ne? Misal ben sadece hikaye odaklı oyun oynarım, bana (amd ryzen 5...
Haklısınız. Konuyu açtım diye suçlu. Hissettim kendimi. Ama bi ürün almadan önce araştırma yapmamız gerekmiyor mu. Kim Olursa olsun. Açıkcası ben idefix...
Selamar.
Hocam ben pttavm üzerinden aldım, satıcıyla iletişime geçtim, Google yorumlarınıda okudum, ürünüm şu anda yolda. Ölü piksel testi de istedim yapıp...
Hocam bu yorumunuzdan sonra yoğun bi araştırmaya girdim bende tam bilmiyordum ama şunu öğrendim yokmuş öğle bir şey. Sadece şu var BOE çin firmasının ekran...