Arama sonuçları: *

1. 64Bit

Bilgisayar performansı nasıl ? userbenchmark sonuçları

https://www.userbenchmark.com/UserRun/51634851 sonuçları yukarıda ki linkte belirttim bazı oyunlarda drop veya inputlag tarzı takılmalar oluyor testi yaptım ancak çok detaylı bilmiyorum bu benchmark olayını sonucu nasıl değişmesi gereken parça var mı ?
  2. 64Bit

Çözüldü✓ Bilgisayar çalışıyor görüntü vermiyor işlemci fanı durup durup çalışıyor

Sorun videoda ki gibidir görüntüde gelmiyor. Apu işlemci mi söküp ryzen 5 2600 taktım ekran kartı olarak gtx660 2gb taktım sonrasında böyle oldu Güç kaynağı fsp 500w hydro-k +80 bronze İki gündür böyle yardımcı olan arkadaşlar IBAN bıraksın para aticam olursa o konuma geldim yakınlarda...
  3. 64Bit

Driverpack güncelleme sonrası bilgisayar açılmıyor

Driverpack ile sürücü guncelledim ve tekrar açmak istediğimde yüklenme ekranında kalıyor fotoğrafi görebilirsiniz zaten 1 saat felan sürüyor başlaması bilgisayarın nasıl duzelticem format mi atmalıyım
  4. 64Bit

Torrent ile ilgili bir kaç soru (virüs)

Merhaba, rdr2yi biraz pahalı bulduğum için (indirimsiz) torrentten indirmeye karar verdim oyunu 16 saat gibi bir sürede (116gb) indirdim. ve toplam 8 saat civarı bir oynama sürem oldu ancak. Oyunu indirirken torrenti'de kurdum ve windows birkaç hata verdi örneğin (3.parti yazılım,virüs...
Geri