Bilgisayar performansı nasıl ? userbenchmark sonuçları

64Bit

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347

sonuçları yukarıda ki linkte belirttim bazı oyunlarda drop veya inputlag tarzı takılmalar oluyor
testi yaptım ancak çok detaylı bilmiyorum bu benchmark olayını sonucu nasıl değişmesi gereken parça var mı ?

Gpu testinde crash yemişsin. O yüzden skorun çok kötü çıkmış. Bu ısınmaya da bağlı olabilir testi tekrardan yapıp atmanı rica ediyorum
Testi tekrardan yapmaya gerek yok Gpu tarafı aldığımdan beri 80 derece altı çalısmıyor (Oyunlarda) Boşta sıcaklık 55-60 civarı içini açıp macununu değiştirecektim ancak arka plakası var ve plaket tarafında'ki 4 vida asla açılmıyor tornavidayla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gpu testinde crash yemişsin. O yüzden skorun çok kötü çıkmış. Bu ısınmaya da bağlı olabilir testi tekrardan yapıp atmanı rica ediyorum
Gpu harici değişmesi gereken parça var mı ? bir kaç gün sonra m2 alacağım 512gb hdd'yi bırakmayı düşünüyorum hdd sonuçları nasıl ?

Testi tekrardan yapmaya gerek yok Gpu tarafı aldığımdan beri 80 derece altı çalısmıyor (Oyunlarda) Boşta sıcaklık 55-60 civarı içini açıp macununu değiştirecektim ancak arka plakası var ve plaket tarafında'ki 4 vida asla açılmıyor tornavidayla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gpu harici değişmesi gereken parça var mı ? bir kaç gün sonra m2 alacağım 512gb hdd'yi bırakmayı düşünüyorum hdd sonuçları nasıl ?
Hdd sonuçları her testte farklı sonuç verir zaten kesin bir şey diyemem. SSD'de ne kadar az yer kalırsa performansıda o kadar düşer

Geri