Arama sonuçları: *

1. M

XFX RX 6800 16 GB PUBG'de karıncalanma

Arkadaşlar merhaba garip bir sorun keşfettim PUBG oyununda ekranın alt kısmında yatay olarak anlık karincalanma olup gidiyor. Nadir oluyor ve yine garip bir şekilde sadece PUBG menülerinde oluyor. Gözlemlediğim baska oyunlarda olmuyor. PUBG oyun içinde de bir şey yok driverlar güncel BIOS...
  2. M

Razer deathadder v2 sorunu bir bakarmısınız

arkadaşlar merhaba garip bir sorun var anlayamadım gitti farenin orta tuşuna basınca biliyorsunuzki sayfa kaydırmaya yarayan çubuk çıkıyor ya onu çok kullanıyorum hiçbir sorun yokken bugün çalışmadı razer synapse ile birlikte driver yükledim güncelledim çalıştı ama programını kapatınca orta tuş...
  3. M

Msi b550 gaming edge wifi bluetooth driver problemi

arkadaşlar merhaba bluetooth driverımı uzun süredir güncelleyemiyorum msi ın kendi sitesinden driver indiriyorum setup çalıştırıyorum ama hep bu hata çıkıyor karşıma diğer bios ve driverlar tamamen sorunsuz yüklenirken bluetooth böyle sorun çıkarıyor. yükleyici bu paketi yüklerken beklenmeyen...
  4. M

Bluetooth sorunu lütfen yardım edin

Anakart: Msi B550 Gaming edge wifi Arkadaşlar merhaba, Bluetooth'ta kopma sorunları yaşıyorum, driverını MSI'ın kendi sitesinden indirdim ama kur deyince hep şu hata ortaya çıkıyor; Yükleyici bu paketi yüklerken beklenmeyen hata ile karşılaştı bu pakette bir sorun olduğunu gösteriyor olabilir...
  5. M

860 evo 500 gb sağlık durumu

Arkadaşlar merhaba bugün bir şey fark ettim toplamda 8 TB yazımı olan SSD'nin sağlığı birden 98'e düşmüş. Bu veriler nasıl sizce? Özellikle POR recovery count değeri 96'yı görmüş, sanki kritik bir değer gibime geldi bu.
  6. M

Oyunda karıncalanma sorunu

Merhaba arkadaşlar, bugün fark ettiğim bir olay var AC Odyssey oynarken yetenek menüsünde ekranın alt kısmı yatay olarak karıncalanıyor. Video bırakıyorum. Buraya bir tek bu oyunda fark ettim. Bunu oyun içinde herhangi bir sorun yapmıyor. Karıncalanma vs RDR2 denedim FurMark denedim ama hiç...
Geri