Arama sonuçları: *

1. ForgettaShow

HP VICTUS R0035 işlemci sıcaklığı 85

MSI Afterburner açıp PUBG girdim, ekran kartı kullanımı 55-60'ı geçmiyor sıcaklığı ise 75 derece civarlarında ancak işlemci kullanımı %70 iken sıcaklık 80-85 dereceleri görüyor laptopun altında soğutucu olmasına rağmen nasıl çözebilirim iade etmem mantıklı mıdır? Bu modelde AMD mi almak daha...
  2. ForgettaShow

Victus R0035 normalin altında FPS

Selam, 1 hafta önce aldığım HP VİCTUS R0035 model laptopum sistem değerlerinin altında FPS veriyor çözüm bulamadık bilgisi olan yazabilir mi?
  3. ForgettaShow

Out of Range hatası alıyorum

Sistemi güvenli modda açmak istiyorum ancak Out Of Range hatası veriyor monitörüm 60hz. Windows yüklü başka diskle deneyince bu sorun olmuyor
  4. ForgettaShow

Bozuk Windows üzerine Windows kurmak

Windows düzgün başlatılamadı hatası alıyorum, Windows 10 yüklü USB bellek takılı, sorun gider kısmından kurulum yaparken 1. seçeneği seçiyorum yani yükselt olanı. Böylece sanırım dosyalarım gitmez, gitmelerini istemiyorum çünkü 900 GB kadar.. Bozuk Windows üzerine Windows kurabilir miyim format...
  5. ForgettaShow

Windows düzgün başlatılamadı

Oyun oynarken ekran karıncalandı bir anda ve kapandı, yeniden başladı ve bu hatayı veriyor yardımcı olur musunuz
  6. ForgettaShow

PC kırmızı ışık sürekli yanıyor

Selam, bilgisayarı baştan aşağı temizledim, parçaları söktüm, termal macun yeniledim, kasayı yıkadım vs. genel bir temizlik yaptım. Parçaları birleştirdim, sistemi açtım fakat kasanın üstünde ki kırmızı ışık sürekli yanıyor. Bu sorun olur mu? Gözüme çarptı ama bilmiyorum. Yanıp sönmüyor, düz...
  7. ForgettaShow

Cod MW3 türkçe dublajı virüslü mü?

Virustotal'den EXE olanı tarattığımda 4 tane tehlike algılıyor fakat data olan rar dosyalarını tarattığımda sorun yok diyor. Dublajı kurdum bile, virüslü müdür? Taminindir.com'dan kurmuştum. Oyun Steam.
  8. ForgettaShow

Windows'u sata SSD'den M2 SSD'ye nasıl taşırım?

Sorum başlıkta, nasıl yapabilirim? Sata'ya format atmadan, içinde oyunlar ve belgeler var. Ek olarak, M2 SSD'm 500 GB ama taktığımda sistem üzerinde 460GB olarak görünüyor. Sebebi nedir?
  9. ForgettaShow

Bu sistem Valorant'ta neden kasıyor?

Sistem özellikleri: i7 3770 R7 240 16GB RAM Arkadaşımın sistemi, Valorant yüklettim ve oyuna girdim. En düşük grafiklere almama rağmen oyun çok dönüyor ve FPS Max 35-40 oluyor sürekli 10 FPS'te dalgalanıyor. Sebebi nedir? Driver ile alakası var mı?
  10. ForgettaShow

AC1200 Adaptör bazen 5GHz'i görüyor bazen görmüyor..

Selam, modemim 2.4 ve 5ghz destekliyor. Bendeki Wi-Fi adaptörü Kingboss AC1200, Wi-Fi kısmında internetimin 2.4GHz'i hep görünüyor fakat 5GHz olan bazen görünüyor bazen görünmüyor ne yapmalıyım? Sabit 5GHz'e bağlanmak istiyorum.
  11. ForgettaShow

Ekran kartımı alınmalı Ram mi?

Merhabalar, İmzamımda sistemim yazıyor. XPG D30 model 8 GB ram var sistemde, aynı modelden bir tane daha alıp Ram'i 16 mı yapmalıyım yoksa elimdeki HD6790'ı 500 gibi bir fiyata satıp üzerine ekleyip başka bir ekran kartı mı almalıyım? Nakit 600 var. 1100'e imzamdaki sistemime yakışır ne...
  12. ForgettaShow

Archer C5v internete erişim yok

Selamlar, elimde Türk Telekom'un verdiği Archer C5v model modem/router var. Evde aktif olarak AirTies kullanıyoruz. Bu Archer modemi kurmak istedim. Kurulum rehberindeki herşeyi yaptım. Wi-fi kısmında 2.4 ve 5ghz olarak internetin adı göründü, bağlanabildim fakat İnternet yok. Sadece bağlanıyor...
  13. ForgettaShow

Wi-fi adaptörü almalı mıyım? Hangisini almalıyım?

Selamlar, modemimden kablo çekemiyorum maalesef. Fakat wi-fi adaptörü almayı düşünüyorum. Abdullah abinin videosunu yaptığı AC1200 wifi adaptörü linkinde 3 farklı adaptör var. Hangisini almalıyım? Veya sizin önerileriniz varsa bırakabilirsiniz. Modem ile PC arasındaki mesafe ortalama 8-10 metre...
  14. ForgettaShow

Fiber modem kurulumunda yardım

Selam, elimdeki Türk Telekom Fiber modemi kurmak istiyorum. Kablolarını bağlayıp açtım, WiFi üzerinden bağlanıyorum 5ghz yazan ismine fakat İnternet yok diyor. 192.168.1.1'e giriş yapıyorum. Başka ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  15. ForgettaShow

Sistemimde eksik alanım var.

Normalde daha fazla alanımın olması gerekirken daha az alanım var. Folder Size ile diski tarattım fakat Folder Size'de bile diskin 494,50 kullandığını fakat diskin 379,61Gb olduğunu gösteriyor. Ne yapmalıyım? Virüs yok, bilgisayarı tarattım ve bir şey bulunmadı. Zaten crack oyun çok az var...
  16. ForgettaShow

oyunun iki tane dosyası var??

Forza Horizon 4 yükledikten sonra diskimde 70-80GB kadar ekstra eksiklik vardı. Bu yüzden Folder Size ile tarattım, WindowsApps klasöründe Sea Of Thieves'in iki dosyasının olduğunu gördüm. Birisi 84, birisi 80GB. Fakat Sea Of Thieves 80Gb'lik bir oyun. Forza indirmeden önce ekstra bir dosya...
  17. ForgettaShow

Forza horizon 4 fazladan yer kaplıyor - Xbox Game Pass

Forza Horizon 4 indirdim fakat olması gerekenden 70-80GB kadar fazla yükledi. İki gündür kendi kendine düzelir falan diye ellemedim, düzelmedi. Temp klasöründeki herşeyi sildim, düzelmedi. WindowsApps kısmına erişebiliyorum. Oradan Forza'ya ait dosyaları silersem oyunda silinir mi? Çünkü orada...
  18. ForgettaShow

Forza Horizon 4'ü Açamıyorum

Selam, Forza Horizon 4 yükledim. Oyunu açtığımda "Ekran kartı DX12" desteklemiyor hatasıyla oyun açılmıyor. Fakat DXDIAG'da sistem kısmına baktığımda DX12 gözüküyor. Sorun nedir? Ekran kartım HD6790. 1663009586 1663009608 Şimdi baktım ekran kartım DX11 destekliyormuş. Sistemde DX12 yazan...
  19. ForgettaShow

Çözüldü✓ çözüldü

çözüldü
  20. ForgettaShow

Oyun yükleniyor fakat depolama alanında fazladan alan gidiyor!

Selamlar, Xbox Game PASS'tan Sea Of Thieves yüklüyorum aktif olarak. Henüz 26GB kadar inmiş olarak gösteriyor fakat depolama alanımda ciddi bir alan düşüklüğü söz konusu. 720GB boş alanım vardı, yükleme yaparken düşüyor yavaş yavaş. Şuan 621. Bu kadar olması normal mi? İndirmeyi duraklatınca 689...
Top Bottom