Arama sonuçları: *

1. LORN

Taşınılabilir SSD'nin Yavaş Yükleme Yapması

bu ssd yi kullanıyorum fotoğraflarımı depolamak için https://www.akakce.com/tasinabilir-ssd/en-ucuz-kingston-xs2000-1-tb-sxs2000-1000g-ssd-usb-3-2-tasinabilir-disk-fiyati,1396172782.html ancak içerisinde dosyaları düzenlemek için her girdiğimde dolu klasorlerin açıldıktan sonra fotoğrafların...
  2. LORN

Burada pin olmak zorunda mı?

Bu pinlerden biri boş normal mi? Kernel power hatası alıyorum bu kabloyu kıpırdattıkÇa
  3. LORN

Çözüldü✓ ACİL PC YE VİRÜS BULAŞTI

bilgisayara sağlam virüs girdi sanırım virüs programı kurmama izin vermiyor hata veriyor. esetin online versiyonunu deniyorum tarıyıcıyı kapatıyor malwarebytes avast falan kurulmuyor. format dışında alternatif var mı
  4. LORN

ACİL YARDIM PC KAPANDI AÇILMIYOR.

Son zamanlarda pc kendi kendine kapanıp duruyordu. Şimdi kapandı bu sefer cpu ışığı yanıyor. Görüntü yok. Yardımcı olun çok bıktım 1 haftadır 1692647905 1692648071 Reset attım açıldı ama bu sürekli yaşanmaya devam ediyor 1692648093 1692648419 1692648455 bilgisi olan yok mu
  5. LORN

Windows Gölgeleri Bozuldu

Windowsun gölgeleri bozulmaya başladı. Yumuşak geçişli değiller artık piksel Piksel gözüküyorlar sebebi ne olabilir.
  6. LORN

Whatsapp Web'de Görüntülü Konuşurken PC sapıtıyor.

biriyle görüntülü konuşurken wp web üzerinden. oyunlar donuyor. ekran çizgi çizgi oluyor. yeşil kalın çizgiler çıkıyor monitörde. sadece whatsapp web kullanırken oluyor sebebi ne olabilir
  7. LORN

BU SİSTEMİ EN İYİ NASIL YÜKSELTEBİLİRİM ?

1691513877 arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
  8. LORN

Bilgisayar Kendi Kendine Kapandı

Müzik dinliyordum pc üzerinden dün gece. Durduk yerde bir kere kendini resetledi bir kere de komple kapattı ve açılmadı. Açmayı denediğimde cpu ışığı yanıyordu. Reset düğmesine basınca düzeldi. Sebebi ne olabilir ?
  9. LORN

Çözüldü✓ EKRAN KARTIM GÖZÜKMÜYOR LAPTOP

YENI ALDIGIM EXCALIBUR 870 DE AYGIT YÖNETİCİSİNDE. NVIDIA RTX4050 KARTIM GÖZÜKMÜYOR. NE YAPMAM LAZIM?
  10. LORN

Çözüldü✓ WINDOWS UPDATE SORUNU ACİL YARDIM

Arkadaşlar bunların hiçbiri inmiyor saatlerdir uğraşıyorum pc yeni geldi. Yardımcı olabilir misiniz. Bi ara yaptım gibi sonra nvidia ekran kartını güncelleyemedim tekrar formatladım düzelir diye bu sefer nasıl düzelttiğimi unuttum acil yardım
  11. LORN

MSI BRAVO 15 için SSD ve RAM Önerisi

Ssd girişi 2 tane diyor sitesinde ancak bir tane giriş var sizce ne yapmalıyım? 8gb ram de önerir misiniz 1690729106 Arkadaşlar bilgidi olan yok mu ? 1690730176 Up
  12. LORN

MSI LAPTOPUN SSD RAM YÜKSELTME GARANTİ DIŞI BIRAKIR MI?

Ürünü yeni aldıktan ve geldikten sonra ssd ve ram yükseltmesi yapsam garanti dışı kalır mı?
  13. LORN

Eski Pc Görüntü Vermiyor

Bilgisayarı satmak için açmak istedim içindeki parçaları falan göreyim diye açamadım pc yi bir türlü çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Monitörde problem yok başka kasayla denedim. İçeriğinden anlayan içine bakıp neler olduğunu da yazabilir mi?
  14. LORN

Hitman Absolution çöküyor.

Oyunu gayet iyi oynuyordum. Normal kapattığımda sorun yoktu ancak bi ara alt+f4 çektim ve oyun tamamıyla bozuldu. Steam’den dosya bütünlüğünü doğrula dediğimde bir bozuk dosya bulup tekrar yüklüyor ancak girince açmıyor. Her girmeye çalıştığımda siliniyor dosya sanırım. Baya araştırdım...
  15. LORN

Yayın açtığımda arkadaşım kendi sesini duyuyor.

Merhabalar bu konuyla alakalı bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevineceğim. Discord’dan yayın yaparken nitrom olmasına rağmen sorun yaşıyorum. İnternet hızım iyi, çok az bufferboalt var. 13ms. Sorum şu. Discord da sorun yaşadığım için twitchte veya youtube da yayın açmak...
  16. LORN

DISCORD NITRO YAYIN KALITESI DÜŞÜK

İnternetim 75 mbps download 7,5mbps upload veriyor. buffbloat vardı düşürdüm o sorunu hallettim. discord da 720p yayın bile zaman zaman kasıyor bazen 2k bile verebilirken yayını bazen 720 de delirtiyor beni. internet hızımda ve modem kaynaklı bir problem yok. twitch ve youtube dan yayın...
  17. LORN

TLOU PART I SÜREKLİ ÇÖKÜYOR.

Bill ile birliktr girdiğimiz mezarlık bölmü ve ellie ye tüfek verdiğimiz bölümde zaman zaman çökmeler meydana geliyor. Ekran kartımda oyuna özel driver yüklü. Ayarlar tamamıyla optimize halde. 2k’da fsr kalite modunda oynuyorum. 1688057677 Oyunu oynarken ekran kartım’ın yüzdesi yükseliyor ama...
  18. LORN

KASAYI HAFİF SALLADIĞIMDA RESETLENİYOR

içini temizledikten sonra kasayı hafif salladığımda pc kendini resetliyor.
  19. LORN

Çözüldü✓ Youtube Işık Yansıması

Bu ışık süzmeleri neyden kaynaklanıyor
  20. LORN

YARDIM Monitöre görüntü gelmiyor

Macbook air m1’i bağladım type c ile görüntü gelmiyor ınput signal not found diyor
Top Bottom