combofix çözebilirbilgisayara sağlam virüs girdi sanırım virüs programı kurmama izin vermiyor hata veriyor. esetin online versiyonunu deniyorum tarıyıcıyı kapatıyor malwarebytes avast falan kurulmuyor.
format dışında alternatif var mı
Bunun yilla alakasi yok. Bence hic ugrasmayin temizinden format atin. Onemli seyleriniz varsa hemen yedekleyin ve temiz format atin. Diger turlu cok ugrasirsiniz veya istediginiz sonucu alamazsiniz zannimca.2023 deyiz ya vardır bir çözümü sanki
Trojen den beter virüsler de var benim laptop da bulaşmıştı ne var ne yok gitti fidye virüsü çıktı.. Umarım pc de önemli şeylerin yoktur formattan başka çare yok. Çok pis virüsler bir sürü anı fotolarım gitti. :/bilgisayara sağlam virüs girdi sanırım virüs programı kurmama izin vermiyor hata veriyor. esetin online versiyonunu deniyorum tarıyıcıyı kapatıyor malwarebytes avast falan kurulmuyor.
format dışında alternatif var mı
hali hazırda bulunan belgelere bulaşmaz dimiBunun yilla alakasi yok. Bence hic ugrasmayin temizinden format atin. Onemli seyleriniz varsa hemen yenileyin ve temiz format atin. Diger turlu cok ugrasirsiniz veya istediginiz sonucu alamazsiniz zannimca.
Windows defenderi denedinizmi hocam
Virusun ne cesit bir virus oldugunu bilmiyorum o sebeple bisi diyemem. Bilsek bile nasil kodlandigini bilemeyiz. Atiyorum kimi coin miner virusler kolaylikla formatsiz Malwarebytes ile silinip yok ediliyor, kimisi yapisip kaliyor sistemi alt ust ediyor. Ama fidye virusu ise gecmis olsun.hali hazırda bulunan belgelere bulaşmaz dimi
Lisansli Malwarebytes Premium alma sebebim.
Vallahi en iyi anlatım şekli virüs olmayan şeyleri virüs görür. Virüsleri de geç babam geç devam bekleme yapma dercesine.