olm at duzelir iste kac dklik is sanki. onemli seyler at hemen harddiske cak formati gec
Harbi kanka burda oyalanana kadar formati atmistin simdiye driverleri kurmustun tertemiz valla kdkdkdkdolm at duzelir iste kac dklik is sanki. onemli seyler at hemen harddiske cak formati gec
surda konu actigina degmez yani
demi yani. format flasi hazirsa ssd varsa max 10 dkHarbi kanka burda oyalanana kadar formati atmistin simdiye driverleri kurmustun tertemiz valla kdkdkdkd
tamam pc aciksa pcden hazirla iki dk oyle at.Hazır değildi format flaşı ondan üşendim neyse atalım artık format napalım
Neyse tecrube olsun bu tur durumlar icin yaninizda muhakkak 1 adet format flashi bulunsun. 2 dk da halledersiniz o isi sorun degil, yeter ki isiniz cozulsun.Hazır değildi format flaşı ondan üşendim neyse atalım artık format napalım
bundan 15 sene önce lanet bir virüs bulaştı pc ye hangi antivirüsü kurduysam düzelmedi ekrana sürekli bişeyler çıkıp dururdu. combofixi indirdim basit bi taraması var onun ekranca cmd kodları gibi geçerdi ozmn şimdi nasıl bilmiyorum. 1 tur geçti öyle ne virüs kaldı ne bişey Combofix adamdırcombofix çözebilir
Benim de kaç kere basıma geldi öyle hallettim o yüzden önerdim vallabundan 15 sene önce lanet bir virüs bulaştı pc ye hangi antivirüsü kurduysam düzelmedi ekrana sürekli bişeyler çıkıp dururdu. combofixi indirdim basit bi taraması var onun ekranca cmd kodları gibi geçerdi ozmn şimdi nasıl bilmiyorum. 1 tur geçti öyle ne virüs kaldı ne bişey Combofix adamdır
güvenli modda aç avastla tara dostumbilgisayara sağlam virüs girdi sanırım virüs programı kurmama izin vermiyor hata veriyor. esetin online versiyonunu deniyorum tarıyıcıyı kapatıyor malwarebytes avast falan kurulmuyor.
format dışında alternatif var mı