Arama sonuçları: *

1. somoncum

Ekranda yeşil çizgiler ve anakart da 9E hatası var.

Beyler benim armoury crate açılma sorunları ve b550-e anakart aydınlatmayı görmüyordu farklı bir forumdan aynı sorunu yaşayan birisine şöyle bir yanıt verilmiş regedit de bulunan asus klasörlerini sil demiş aynısını yaptım ve tekrar yükledim sorun düzeldi verdiği bilgi işime yaradı daha sonra ai...
  2. somoncum

Corsair iCUE da bu aydınlatma donmasını yaşayanlarınız varmı?

Asus Rog Strix B550-E Gaming kullanıcısıyım önceki güne kadar böyle 1 tane bile sorun yaşamadım aydınlatma ile ilgili bu ilk oluyor. Armoury Crate yazılımını kurduktan sonra iCUE porgramını kurunca Asus Aura Sync destekleyen tüm ürünleri algılayıp aydınlatmayı iCUE üzerinde kontrol edilebiliyor...
  3. somoncum

Corsair STRAFE MK.2 klavyenin tuş'un RGB renk bozulmasından dolayı para iadesi.

Beyler 2 ay önce GameExtra dan Corsair STRAFE MK.2 klavyeyi 6 taksit ile 792.42 TL almıştım. 2 Ay sonrasında O tuşunun RGB si bozuldu garantiye gönderdim 21 iş günü doldu az önce aradım GameExtra yı ürün tuşu ülkemizde bulunmadığından dolayı para iadesi mi yoksa hediye çekimi istersiniz demişti...
  4. somoncum

Sharkoon TG5 RGB toz filtesini saç kurutma ile kuruturken büzüşmesi.

3 Saat önce bilgisayar kasasının manyetik filtrelerini suda yıkadım işlem hızlı olsun diye 10cm yükseklikten sıcak hava üflettim ve büzüldü istediğim ölçüde nerede bulabilirim ? Ölçüler: 380mm x 157mm
  5. somoncum

8K 60FPS Video donanım hızlandırma aktif olmasına rağmen işlemci kullanması

Normal de ekran kartım bu video taktılmadan oynatması gerektiği yerde 1 saniyelik takılma yaşıyor. Görev yöneticisini açtığımda ekran kartı %17 seviyelerindeyken, işlemcim %95 seviyelerin de seyrediyor bu da ufak takılmalara sebep oluyor bu neyden dolayı oluyordur ? Ekran kartı : Asus HD7850...
  6. somoncum

Corsair Strafe MK2 RGB klavyede O tuşunda RGB sorunu.

2 Ay önce almış olduğum corsair klavyede önceki gün O tuşunda gariplik hissettim test etmek için sabit renk'e alıp denedim. Beyaz renkte Pembe, Sarı renkte Turuncu, Yeşil renkte Soluk Yeşil ve Tukuaz renkte Mavi gözüküyor büyük ihtimal ile Chery Switch içindeki RGB piksel ömrü bitti. Aldığım...
  7. somoncum

Razer Synapse uygulaması MSI Dragon yazılımının ayarlarını kapatıyor

Yeni almış olduğum Razer Deathadder v2 mouse bilgisayara taktım önüme gelen yazılım indirmesinden macro ve synapse uygulamasında bulunan chroma aydınlatma uygulamalarını kurdum. Razer cortex kurmadım. Daha sonrasında yeniden başlatma ibaresi geldi önüme yeniden başlattım bilgisayar hem yavaş...
Geri