Arama sonuçları: *

1. Rabiotta

🔴PC Hoparloru durduk yere pıtlıyor ses azalıp artıyor 🔴

Selamlar dostlar 4 ay önce yeni eve taşındık geldiğimizden beri bilgisayar hoparlorum 2 3 satte bir pıt diye ses çıkartıyor ses %30dan 50 seviyesine vs çıkıyor yani girip çıkıyor gibi bişey hoparlor cıkartınca kulaklıkta da aynı şey oluyor sorunu çözemedim ve sıkıntı nerede anlayamadım 2 tane...
  2. Rabiotta

Mavi Ekran Casper Nirvana biosdan çıkmıyor

Merhabalar casper nirvana x600 aldım kutudan cıkan wındows kurulum usbsını takıyorum ve bıosda usb key olanı seçip 1. sıraya alıyorum sonrasında save and exit dıyorum ve bıos baştan başlıyor ama windows kurulma ekranına gelmıyor devamlı biosa atıyor ve çok hızlı biosa atıyor kapanıp açılma...
  3. Rabiotta

Monitör mu bozuldu kasa mı?

Dostlar selam bugun arkadaşla dcdeyken bi anda ekran gitti dedi dcde konusmaya devam edıyor fakat gelmedi görüntü bi reset atıp gelıyım dedi kapattı pcyi pc açılıyor ama monitöre ekran gelmıyor dp yerıne hdmi denedik farklı power kablosunu denedık ramlerı sokup taktık görüntü alamadık laptop...
  4. Rabiotta

Rx 6700 xt 2kda 185w tüketiyor

Gowda denedim 185w çekiyor 2k ultrada 80 fps alıyorum tdpsi 260w görünüyor epeyde bir sıkıntı var gibi normal mi değerler
  5. Rabiotta

Mavi Ekran Bitlocker kurtarma hatası

Dostlar selam windows güncellemesi yaptık pcye yeniden başlatıgında böyle hata verdi esc basıp devam win10 diyoruz yine aynı ekrana atıyor ne yapabiliriz
  6. Rabiotta

Çözüldü✓ Klavye ışığı çalışıyor değişiyor fakat yazı yazamıyorum

İlk defa böyle bişey başıma geldi rgb değiştirebiliyorum ama hiçbir yazı yazamıyorum Windows görmüyor sanki klavyeyi napabilirim ajazz ak680 klavye
  7. Rabiotta

GPU kullanımı %60 altına inmiyor

selamlar dostlar gpu kullanımı dediğim gibi boşta %60 altına inmiyor 1 ay önce dikkatimi çekti gpunun sesi fazla gibiydi yeni yeni dikkat etmeye başladım galiba virüs bulaştırdım iyi bir antivirüs programı önerir misiniz avg ile taradım bir sorun bulmadı malwarebytes de indiriyorum dosya bozuk...
  8. Rabiotta

Mavi Ekran Ram mhz ayarlaması sonrası sıyah ekran

Dostlar selam az önce 2133 mhz olan ramı 3600 mhzye çektik fakat siyah ekran yedik ve hiçbi şekilde geçemiyoruz ram çıkartıp taktık bios pili çıkartıp takıp tekrar çalıştırdık ekran gelmıyor ne yapmalıyız xmp açtık profile 1 seçtik auto 3600 e aldı zaten yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Rabiotta

Evde bulduğum bu intel parça nedir?

Dostlar evimizi taşıyoruz taşırken bu parçaya denk geldim tek fanlı ekran kartını andırıyor ama çözemedim bilen biri cevaplayabilir mi?
  10. Rabiotta

Gamepower fujin kulaklık driver sorunu (mavi led yanıp sönüyor)

selamlar 8-0 aydır kullandıgım fujin kulaklıgım 2 3 gun önce driveri görmemeye başladı aygıt yonetıcısınden kaldırıp tekrar kurdum driver yine kurulmadı ses kontrolcusunde de sadece led tuşu çalışıyor driver kurulmuyor mavı ledi yanıp sonuyor bu sorunu yaşayan oldu mu yardımlarınızı beklıyorum
  11. Rabiotta

Ryzen 5600 rx 6800 1080pde darboğaz olur mu

selam dostlar aşağıdaki sistemi arkadaşa almayı dusunuyoruz sizce darboğaz yaşatır mı darboğaz olursa oc yaparak halledebilir miyiz
  12. Rabiotta

XBOX game pass uygulaması tepki vermiyor

bu durumda şuan onar falan dedım etki etmedi pc kapatıp açtım etki etmedi görev yöneticisinden kapanıyor sadece sonra açtıgımda da yıne bu şekilde tepkisiz kalıyor ne yapmalıyım 1691596734 GÜNCELLEME BÖYLE Bİ UYARI VERDİ : High on Life şu anda hesabınızda kullanılamıyor. Store'da oturum...
  13. Rabiotta

İşlemci son zamanlarda fazla ısınıyor

Selamlar i5 12400f işlemcim var 3 aydır falan sıkıntısız kullanıyorum cogu oyunda 80i geçmiyordu sıcaklıgı genelde 70-75 arasında takılıyordu ama son 4 5 gundur cok ısınmaya başladı bayram sonrası kule tipi alıcam fakat bu ısınmanın sebebi ne olabilir ya malwerebytes ile tarama bile yaptım virüs...
  14. Rabiotta

LOL VALO Da ani FPS drop

Dostlar selam i5 12400f ve rx6700xt var elimde lolde fpsyi 165e 144e 120ye kısıtlamama ragmen anlık fps droplar oluyor çözümü var mıdır bildiğiniz 1080pde oynuyorum
  15. Rabiotta

AMD ekran kartı fps sabitledi

Dostlar dün amd ekran kartı aldım sıkıntı yoktu kullanıyordum bugun baktım vysnc açık gibi monitörün hzsine sabıtlemiş tüm oyunları Cs valorant hepsi 165hzde sabit.Nasıl düzeltebilirim bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim bazı konularda burayı kapat düzelir demişler denedim fakat olmadı
  16. Rabiotta

saphhire Rx 6700 xt montajı

dostlar selam bende 2060 vardı sattım rx 6700xt aldım pin girişleri farklı ona psudan gelen kablonun birisini takıyodum sadece bunda 2 pin girişi var 2 kabloyuda takıcam dimi ekstra bir aparat vs almam gerekmiyor
  17. Rabiotta

rtx 3070 asus tuf oc 550w psu?

dostlar asus rog 2080ti ve asus tuf 3070 gaming oc arasındayım ikisi aynı fiyat fakat 550w 80+ thermaltake psu var yeterli olur mu 1080p monitör var fena aradayım ne yapacagımı şaşırdım 3060lara 6k vermektense 3070 gibi bir karta vereyim diyorum 1k fark ediyor
  18. Rabiotta

Mavi Ekran Bilgisayar sıfırlama sırasında dondu

Bilgigisayarı ayarlardan sıfırla dedim lütfen bekleyiniz kısmında dondu kaldı ne yapmalıyım
  19. Rabiotta

Bilgisayarım ne kadar eder

Tüm parçalar 7-8 aylık garantili satsam kaça gider dostlar acelem yok düşük fiyata vermek istemiyorum INTEL 11.NESIL i5 11400F İşlemci GİGABYTE RTX 2060 6GB EKRAN KARTI MSI H510M-A PRO Anakart Corsair Vengeance LPXCMK8GX4M1D3000C16 8GBx2 16GB DDR43000 MHz CL16 Ram GoodRam 512GB PX500...
  20. Rabiotta

3060 ti 500w psuda sıkıntı yaratır mı

Dostlar selamlar bende şuan i5 11400fli 2060lı bir sistem var bu sistemde high power 500w 80+ var elimde birde msi 3x 3060 ti ekran kartı var bu kartı taksam 500w de bir sorun çıkartır mı zarar görür mü bilgilendirmenizi bekliyorum Psunun linki...
Top Bottom